WWW 2 – Kai


Recensie WWW 2 – Kai door Anita de Groot:
Kai is het tweede deel van de WWW-serie van auteur Miranda Hillers en dit deel is weer heel anders opgezet dan Dex (het eerste deel). Het is wel weer een pittig liefdesverhaal maar nu op zijn Jip en Jannekes want net als Jip en Janneke wonen Kai en Stella naast elkaar en zijn ze – van kleins af aan -elkaars beste vrienden die met elkaar de wereld en later ook de wereld van de liefde aan het verkennen zijn.

Kai en Stella vertellen in dit boek los van elkaar hun eigen verhaal en dat is ook wederom origineel in een liefdesverhaal. Ik vind Miranda een kei in het vertellen, hoe ze het verhaal van de diverse jongens neer weet te zetten en hoe zij stuk voor stuk door het liefdesvirus te pakken genomen worden. De fases die ze doorlopen: Het liefdesvirus – ofwel het onzekere – maar als je dan zeker bent, die roze wolk, die liefde heet omarmen.
Wat ook erg leuk is dat ieder zijn eigen liefdesverhaal heeft, maar Liam, Dex, Collin en Mila blijven terugkomen in ieder deel van de WWW- boeken.

Het volgende boek, deel 3 uit deze reeks is Liam die lees ik ook nog voor de jongerenweken (themaweken op het blog).
Het laatste deel: Collin, komt einde van het jaar uit. Hopelijk nog op tijd voor de feestdagen.

De WWW-boys hebben mijn hart gestolen! Niet alleen omdat ze visueel gemaakt zijn door de prachtige covers maar ook omdat ze bij de voetbalvereniging veel hand- en spandiensten doen en elke zondag genieten van een potje voetbal en daarna nog in de kantine hangen. Plus vooral ook omdat ze wat van het leven proberen te maken. Zelf kijk ik met veel plezier terug op die tijd uit mijn leven en dat plezier weet Miranda treffend te verwoorden.

Ik geef deze pittige NA titel 4 sterren.

★★★★
Titel: WWW 1 – Kai | Auteur: Miranda Hillers | Uitgeverij: MH Books | Categorie: New Adult | Uitvoering: paperback/e-book | Pagina’s: 308 | ISBN13: 9789082580655  | Verkrijgbaar sinds: april 2017 |Recensent: Anita de Groot | Datum recensie: 25-9-2018 | Prijs boek: €18,95 | Bestellen | Prijs e-book: €4,95 | Bestellen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.