WWW 3 – LIAM


Recensie Liam door Anita de Groot:
LIAM is het derde deel van de WWW- serie en is weer heel herkenbaar want deze keer wordt het verhaal verteld van Liam en Charlize. Liam heeft namelijk de pech dat hij Charlize op een hele drukke plek tegenkomt en weet haar naam niet en heeft geen gegevens van haar, maar desondanks spookt zij wel in zijn hoofd rond.

Toen Charlize ’s ouders gingen scheiden werd zij door haar Oma in huis genomen. Als Charlize het uitmaakt met haar vriend en de jongen in kwestie dit weigert te geloven gaat Charlize bij haar vader wonen. Charlize krijgt daarnaast een baantje in het huis van de WWW- boys, om daar de boel aan kant te maken en het eten voor te bereiden. Zodat de jongens tijd overhouden om leuke dingen te doen.

Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen raden is Charlize het meisje dat Liams hart heeft gestolen en ook hij is als een blok gevallen (net zoals Dex en Kai) voor Charlize.

Ik ben erg gecharmeerd van de personages in deze NA boekenreeks, de mannen! Maar ook van de schrijfstijl van Miranda Hillers. Niet alleen omdat het heel herkenbaar is en dat deze verhalen lekker onbezorgd zijn, maar ook omdat ze telkens toch weer een hele andere draai aan het verhaal geeft. Ondanks dat het verhaal al meerdere malen is beschreven, maar door haar unieke aanpak en wat erotiek eraan toe te voegen heb je toch het gevoel dat je iets nieuws leest. De amusementswaarde vind ik heel hoog. Het verveelt mij niet! Sterker nog: ik zou het liefst verder gaan in Collin maar helaas dat boek is nog niet uit en komt hopelijk rond de decembermaand. Geduldig wachten maar, want we willen straks wel graag weer minstens net zo’n leuk en uniek verhaal kunnen lezen.

Als je het niet op series hebt (wat kan natuurlijk), de boeken zijn ook heel goed op zichzelf te lezen en je hoeft ze niet in een bepaalde volgorde te lezen.

Het boek Liam krijgt, net als de andere twee titels van mij eerder al kregen, 4 sterren.

★★★★
Titel: WWW 3 – Liam | Auteur: Miranda Hillers | Uitgeverij: MH Books | Categorie: New Adult | Uitvoering: paperback/e-book | Pagina’s: 308 | ISBN13:   | Verkrijgbaar sinds: oktober 2017 |Recensent: Anita de Groot | Datum recensie: 27-9-2018 | Prijs boek: €18,95 | Bestellen | Prijs e-book:€4,95 | Bestellen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.