Uitgeverij tipt: De Kerstmisaurus

Standaard

Bibi Rumping is de uitgever van Billy Bones.
Billy Bones is een eigentijdse kinderboekenuitgeverij, eigenwijs en vernieuwend. Onderdeel van Meis & Maas. Billy Bones is altijd op zoek naar de parels tussen de kinderboeken. Toegankelijke fictie en non-fictie met veel humor en avontuur.
Een goed voorbeeld hiervan is Oma Knetter-Oud & Stout.

 

 

 

 

 

Eén boek waar Bibi Rumping zelf erg enthousiast over is wil ze graag met je delen:
“Als uitgever kijk je op verschillende manieren naar een boek: is het goed geschreven? Ziet het er leuk uit? Heeft het boek potentie? Hoeveel kost het om dit boek te laten vertalen? En zo gaan er nog veel meer vragen door je hoofd heen.

Ik kende The Christmasaurus al een tijdje van naam. Het scheen een fantastisch kerstboek te zijn, vol familie, liefde, de Kerstman, elfen en het allerbelangrijkste: een dinosaurus!

Toch bleef dit boek lange tijd op mijn bureau liggen – al vond ik hem er fantastisch uitzien. Mijn ervaring uit de boekhandel is dat kerstboeken niet altijd goed worden verkocht. Maar na een tijdje pakte ik hem toch op, tja.. die cover hè? Het was mei en het was voor de tijd van het jaar erg warm buiten. Het contrast tussen de warme voorjaarszon en de dikke sneeuwvlokken op de Noordpool kon niet groter zijn, maar ik merkte het niet:
zodra ik het boek opensloeg was ik verkocht en bevond ik mij bij de Kerstman op een koude sneeuwvlakte.

Het boek staat vol illustraties die het verhaal nog meer verrijken en ik wist meteen dat dit boek hét kerstboek van 2018 moest worden. Het boek ligt inmiddels sinds begin oktober in de winkel en het ziet er écht tof uit. Ik hoop dat heel veel gezinnen van dit boek gaan genieten, want het is echt een boek voor de hele familie.”

Met dank aan Bibi Rumping!

Titel: De Kerstmissaurus | Auteur: Tom Fletcher| Uitgeverij Billy Bones | Categorie: kids, 8 plus | Uitvoering: hardcover | 372 pagina’s | ISBN13: 9789030504061 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2018 | Prijs: €19,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.