Astrologische Agenda 2020


Recensie Astrologische Agenda 2020 door Sandra Hutchison:
De dagen gaan snel en het jaar 2020 komt steeds dichterbij. Een nieuw jaar betekent een nieuwe agenda.

De Astrologische Agenda 2020 is een goedverzorgde hardcover agenda, uitgevoerd in een praktisch formaat (10,9 x 15,6 cm). Hierdoor kun je de agenda overal mee naar toenemen, hij past gemakkelijk in je tas, maar is groot genoeg om er nog behoorlijk in te kunnen lezen en schrijven. Dankzij de harde kaft kan de agenda wel tegen een stootje. Daarnaast is de agenda voorzien van een leeslint waardoor je gemakkelijk een specifieke pagina (de datum) terug kunt vinden.

Ieder jaar komt Uitgeverij Hajefa met een nieuwe agenda en elk jaar wordt de agenda uitgevoerd in een specifiek thema. Dit jaar is dat de grote conjuncties van 2020 (samenstand van hemellichamen). Naast de gebruikelijke pagina’s die je in elke agenda al zult aantreffen, is er in deze agenda veel ruimte gemaakt voor informatie over de planeetstanden en de invloed daarvan. Ook vind je bij iedere dag de maanfase.

Voorin de agenda is een kalenderjaaroverzicht geplaatst van 2019, 2020 en 2021, handig als je bijvoorbeeld even snel op wilt zoeken welke dag van de week bij een specifieke datum hoort. Daarna zijn er voor de liefhebbers een aantal pagina’s met de mogelijkheid om je solaar (jaarhoroscoop) te berekenen, inclusief een vrij uitgebreide verklaring van tekens en symbolen.

Wil je de agenda voor persoonlijke of zakelijke afspraken gebruiken, dan is dit een handzame agenda om korte notities in te noteren. Een praktisch naslagwerk. Maar door het formaat is er per dag weinig ruimte voor uitgebreide aantekeningen. Wel vind je achterin de agenda nog een aantal pagina’s waar ruimte is gelaten voor persoonlijke notities. Hier staat ook een overzicht van de schoolvakanties in Nederland en Vlaanderen.

Deze agenda is vooral een aanrader voor wie zich graag bezighoudt met Astrologie. Een beetje basiskennis hierover is wel nodig om de symbolen die bij iedere dag vermeld staan, te kunnen begrijpen. Gelukkig is de informatie hierover te vinden voorin de agenda. Ben je nog niet bekend met Astrologie, maar is het wel een voornemen van je om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze agenda met zijn indrukwekkende cover een goed begin.

★★★★
Titel: Astrologische Agenda 2020 | Leesfragment | Auteur: | Uitgeverij Hajefa | Categorie: Lifestyle, agenda’s | Uitvoering: Hardcover met leeslint (ook verkrijgbaar met ringband) | pagina’s | ISBN13: 9789463318129 |  Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 08-11-2019 | Prijs: €13,50 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.