‘t Verrukkelijke kinderbakboek


Recensie: ‘t Verrukkelijke kinderbakboek door Soraya Latten:
Een prachtig boek met een geweldige lay-out en heerlijke baksels. De gerechten worden afgewisseld door leuke gedichtjes of weetjes van de getekende familie die je voorin het boek kunt vinden. Mijn zoontje krijgt er geen genoeg van om door dit boek heen te bladeren.

De gerechten zijn leuk en makkelijk te maken, waarbij meer dan eens wordt gezegd dat papa of mama even moet helpen. Wat het voor kinderen die zelf kunnen lezen, echt een leuke ervaring maakt om dit boek zelf door te spitten. Er staan goede tips bij de de recepten waardoor het nog makkelijker wordt om ze te maken. Aan het begin van het boek worden verschillende technieken besproken om bijvoorbeeld een bakblik goed te bekleden of hoe je deeg moet kneden of mixen.

Het boek ‘t Verrukkelijke kinderbakboek is in vier hoofdstukken ingedeeld, lente, zomer, herfst en winter en per seizoen worden er speciale baksels genoemd die perfect bij het desbetreffende seizoen passen. Er wordt duidelijk aangegeven hoeveel je maakt met de ingrediënten die je nodig hebt en ook de ingrediënten en benodigdheden voor het bakken worden steeds goed aangegeven.

Bij elk gerecht staan heerlijk uitziende foto’s en door het boek heen staan prachtige en grappige illustraties. Dit boek is zeker een aanrader voor elke bakfanaat met kinderen.

★★★★
Titel: ‘t Verrukkelijke kinderbakboek | Auteur: Rutger van den Broek en Mark Haayema | Uitgeverij Rubinstein | Categorie: Kookboeken | Verkrijgbaar als Hardcover | 152 pagina’s | ISBN13: 9789047626671 | Verkrijgbaar sinds: 12 oktober 2019 | Recensent: Soraya Latten | Datum recensie: 11-11-2019 | Prijs: €22,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.