Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas


Recensie Woezel en Pip – Aftellen tot Sinterklaas door Dayenne Wamsteeker:
Nog een paar nachten en dan is het zover! Sinterklaas komt naar de Tovertuin. Woezel en Pip vinden het reuzespannend en kijken uit naar de komst van Sinterklaas. In het boek Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas bereiden Woezel en Pip zich voor op de komst van Sinterklaas. Zo maken ze tekeningen voor Sinterklaas, gaan de vriendjes uit de Tovertuin op Sinterklaasles, maken Woezel en Pip een cadeau voor Sinterklaas en helpen Woezel en Pip de Sint. Ook willen ze een dagversnelmachine, zodat het snel Sinterklaas is. Na vijf dagen is het eindelijk echt Sinterklaas!

Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas is een fantastisch prentenboek voor de periode voor Sinterklaas. Het boek bestaat uit 6 verhalen waarbij de verjaardag van Sinterklaas steeds dichterbij komt en in het laatste verhaal is het gelukkig eindelijk zover! Het boek telt echt af naar 5 december, dus je kunt vijf dagen van tevoren starten met het boek, zodat je kind weet hoeveel nachtjes het nog duurt voor het Sinterklaas is.

Woezel en Pip zijn inmiddels bekend bij alle kinderen en in combinatie met Sinterklaas, is dit Woezel & Pip-boek het perfecte Sinterklaasboek. Er gebeuren veel herkenbare dingen, zoals tekeningen maken voor Sinterklaas, Woezel en Pip die niet kunnen wachten tot het Sinterklaas is en liedjes zingen voor Sinterklaas. Hierdoor is dit boekje heel geschikt voor peuters en kleuters, die deze dingen ook herkennen, omdat ze dit zelf misschien ook zo beleven. De tekeningen in dit prentenboek zijn bijzonder vrolijk en kleurrijk en helemaal in Sinterklaassfeer met cadeautjes, kruidnoten en taai-taai. De verhalen zijn bijzonder geschikt om voor te lezen. De lengte van de verhalen is goed, niet te kort en niet te lang voor kinderen vanaf een jaar of 2.

Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas is een grappig en vrolijk prentenboek waarin wordt afgeteld naar 5 december. Een superleuk boek vol avonturen van Woezel en Pip voor de Sinterklaastijd!

★★★★
Titel: Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas | Leesfragment | Auteur: Guusje Nederhorst – Dromenjager | Uitgeverij Leopold | Categorie: Kids, feestdagen  | Uitvoering: hardcover | 60 pagina’s | ISBN13: 9789025873882 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2017 |Recensent: Dayenne Wamsteeker | Datum recensie: 22-11-2018 | Prijs: €9,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.