Woezel & Pip – SinterWoezel en Pietje Pip


Recensie Woezel & Pip – SinterWoezel en Pietje Pip door Sandra Hutchison:
Het Sinterklaasfeest komt steeds dichterbij, Woezel en Pip kijken er erg naar uit. Ze zaten vandaag hun schoen, doen er een wortel voor het paard van Sinterklaas in en natuurlijk ook hun verlanglijstje. Woezel zijn lijstje is vrij lang, maar Pip heeft eigenlijk maar een wens: een ritje op de rug van Amigo!
Zou Pips wens uitkomen?

SinterWoezel en Pietje Pip is een vrolijk ogend en handzaam boekje, ideaal als schoencadeautje voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Het boekje is je investering dubbel en dwars waard. De illustraties van Woezel en Pip zijn, zoals altijd, aandoenlijk en voor veel kinderen direct herkenbaar.

Het avontuurlijke verhaal is verrassend leuk en veelzijdig, een fijn voorleesverhaal. Er staat veel meer tekst in het kleine boekje dan je zou verwachten. Klein maar fijn! Extra leuk is dat voorin het boekje ruimte is gelaten om de naam van afzender en ontvanger te noteren. Hoe leuk is het als kinderen dit boekje in de vroege morgen ontdekken in hun schoen met de Sint zijn naam er in geschreven als afzender.

★★★★★
Titel: Woezel & Pip – SinterWoezel en Pietje Pip | Leesfragment | Auteur: Guusje Nederhorst – Dromenjager | Uitgeverij Leopold | Categorie: Kids, feestdagen | Uitvoering: hardcover | 24 pagina’s | ISBN13: 9789025876296 | Verkrijgbaar sinds: november 2018 |Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 21-11-2018 | Prijs: €5,- | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.