Kattenmanieren


Recensie Kattenmanieren door Sandra Hutchison:
Feelgood-leesvoer voor de kattenliefhebber

Kattenmanieren is een heerlijk boekje om in huis te hebben voor noodgevallen. Voor die dagen dat je even niet op je best bent, je chagrijnig voelt of jezelf gewoon even een geluksmomentje gunt. Dit boek brengt je zo weer in een goed humeur. Er is maar één voorwaarde: je moet wel een kattenliefhebber zijn, want dit boek staat vol met eigenzinnige katers, harige kittens, maar vooral super schattige poezenbeesten.

Op iedere pagina staat een aandoenlijke of eigenwijze (helaas wel in mat) afgedrukte kattenfoto, begeleid door een grappige, bijpassende tekst. De foto’s leveren als vanzelf het gewenste resultaat, je mondhoeken gaan automatisch omhoog en na een kwartiertje doorbladeren kun je er weer een tijdje tegen. Kattenfilmpjes op het internet zijn niet voor niets zo populair, het bekijken van deze filmpjes geeft je een goed gevoel. Met dit boekje hopen de makers hetzelfde resultaat te bereiken.

Het vrolijk ogende boekje heeft een fraaie hardcover gekregen en heeft een handzaam formaat, waardoor het boekje weinig ruimte inneemt. Leuk voor op je nachtkastje, als leesvoer in het kleinste kamertje, maar vooral ideaal voor op je bureau, voor al die inzinkmomenten op kantoor. Even stiekem bladeren wanneer je baas niet kijkt (of gewoon netjes in je pauze) en je kunt wel weer een uurtje mee.

Kattenmanieren het ideale cadeau voor elke kattenliefhebber.

★★★★
Titel: Kattenmanieren | Uitgeverij Manteau | Categorie: Lifestyle | Uitvoering: hardcover | 224 pagina’s | ISBN13: 9789022336472 | Verkrijgbaar sinds: 27-09- 2019 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 8-12-2019 | Prijs: €14,99 | Bestellen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.