Roadtrip Italia


Recensie Roadtrip Italia door Antoinette van Steeg:
In Roadtrip Italia maken we kennis met de 40-jarige Marloes. Ze is nog vrijgezel tot ze Erik ontmoet. Al snel bloeit er een relatie op die resulteert in een zwangerschap. Ze mogen dochter Luna verwelkomen en alles lijkt voor de buitenwereld in orde. Maar de charismatische Erik blijkt niet geheel te zijn wat Marloes had gedacht. Hij heeft nog contact met zijn veel jongere ex Amber en de twee smeden een plannetje. Wanneer Marloes dit ontdekt, besluit ze met Luna naar haar vriendin in Italië af te reizen. Dit is het begin van een rollercoaster die tot de Italiaanse maffia reikt. Want Erik blijkt contact te hebben met de maffia, maar ook de man van haar vriendin. Waar zal Marloes met Luna nog veilig zijn? Wie kan ze nog vertrouwen?

Annette van Luyk debuteerde eerder met Een perfecte illusie die door lezers werd geprezen. Roadtrip Italia is mijn eerste boek van deze auteur, maar wat heb ik genoten van dit verhaal. Het verhaal kent veel facetten waarbij de romantiek naast spanning voor een goede balans in dit verhaal zorgt. Ik had echt te doen met Marloes.

Het boek kent bijna 400 bladzijden, maar voor je het weet, is het boek uit. Door de goede opbouw van het verhaal en de personages wilde ik weten hoe het verhaal zou eindigen. Het vleugje spanning dat door het verhaal voelbaar is, is echt heerlijk. De goede afloop is aan te voelen, maar Annette van Luyk weet er toch een leuke draai aan te geven die zorgt dat je het boek met een tevreden gevoel dichtslaat. Door de prettige en makkelijke schrijfstijl leest dit verhaal ook nog eens als een trein.

Roadtrip Italia is een aanrader voor lezers die graag boeken van Nederlandse bodem lezen. Het is een verhaal dat onder mijn huid kroop en me niet meer losliet tijdens het lezen. Ik kreeg het gevoel bijna mee te reizen met Marloes. Ik wil zeker meer boeken willen lezen van Annette van Luyk.
4 sterren.

★★★★
Titel: Roadtrip Italia| Leesfragment | Auteur: Annette van Luyk | Uitgeverij Ellessy | Categorie: feelgood, roman | Verkrijgbaar als paperback | 399 pagina’s | ISBN13: 9789086604067 | Verkrijgbaar sinds: januari 2020 | Recensent: Antoinette van Steeg | Datum recensie: 28-02-2020 | Prijs: € 21.95| Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.