Hij


Recensie Hij door Sheila Vermeulen:
Is hun vriendschap voor altijd verpest?

Wes is plotsklaps uit het leven van zijn beste vriend Jamie verdwenen. Oké, die laatste weddenschap was misschien een beetje uit de hand gelopen, maar dat is toch geen reden om zomaar te verdwijnen? Wes was altijd wel in voor een uitdaging. Jamie weet niet anders dan dat Wes altijd de uiterste grenzen opzocht. Dat was een van de redenen waarom het zijn beste vriend was.

Wanneer ze allebei met een ander team bij de Frozen Four zijn beland, zullen ze elkaar voor het eerst in jaren weer tegenkomen. Jamie wil antwoorden en Wes weet dat hij zijn verontschuldigingen zou moeten aanbieden. Hij weet dat hij toen niet anders kon dan verdwijnen. Hij was verliefd op zijn beste vriend en dat zou nooit wederzijds zijn.

“We hebben het ijs aangeveegd met de tegenstander en daar zou ik blij mee moeten zijn. Nee, ik zou verdomd verrukt moeten zijn. We hebben er het hele jaar voor getraind, maar in plaats van dat ik er blij mee ben, baal ik van het feit dat Canning een vriendin heeft.” -Sarina Bowen, Elle Kennedy

Wanneer Wes en Jamie kort daarna zes weken met elkaar doorbrengen, merken ze dat hun vriendschap er nog steeds is. Maar is er misschien toch meer dan alleen vriendschap?

Hij van Sarina Bowen en Elle Kennedy is een verhaal over twee stoere sporters die elkaar meer dan gewoon leuk blijken te vinden.

Wes en Jamie zijn het middelpunt van deze new adult roman. Ik was ontzettend benieuwd naar dit verhaal. Zou ik mij kunnen identificeren met de hoofdpersonen? Het zijn in dit geval tenslotte twee mannen en dat is iets wat ik niet ben. Daar kan ik nu volmondig JA op zeggen. Wes en Jamie zijn sexy, stoer, grappig en sympathiek.

Hij viert de liefde van Wes en Jamie. Sarina Bowen en Elle Kennedy besteden veel aandacht aan de opbloeiende relatie, maar benoemen ook de weerstand, waar ze mogelijk tegenaan kunnen lopen. Binnen de harde sportwereld waarin Wes en Jamie zich begeven, is dat helaas iets waar ze rekening mee moeten houden. Gelukkig worden ze ook een aantal maal blij verrast door de reacties.

Hij is romantisch, sexy, erotisch en soms wat grof. Ik ben toch een beetje verliefd geworden op deze twee prachtige mannen. De mensen in hun omgeving zijn deels fantastisch en in sommige gevallen onuitstaanbaar. De familie van Jamie is warm, komisch en stiekem wil ik ook bij hun besloten Facebookgroep horen.

Sarina Bowen en Elle Kennedy hebben een heerlijk liefdesverhaal afgeleverd, dat een beetje buiten de standaard paden wandelt. Ik hou daarvan.

★★★★
Titel: Hij | Auteur: Sarina Bowen, Elle Kennedy | SVM Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als Paperback en E-book | 271 pagina’s (E-book) | ISBN13: 9789493030312 | Verkrijgbaar sinds: februari 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 17-3-2020 | Prijs: E-book € 6,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.