Aan de slag in eigen tuin


Recensie Aan de slag in eigen tuin door Sandra Hutchison:
Inventieve klussen voor duurzaam hergebruik.

Het boek Aan de slag in eigen tuin past als een jas bij deze tijd waarin we bewuster met producten om moeten gaan. De tips in het boek zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De titel van het boek verraadt het al, dit boek richt zich vooral op het buitenleven. Deze bundel is een bron vol unieke klussuggesties, ideeën om op een voordelige manier zelf je tuingereedschap, plantenbakken en sfeervolle tuindecoraties te kunnen maken. Zo geef je oude spullen een tweede leven.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lichtbak voor zaailingen, een terracotta vochtdispenser en een voersysteem voor vogels. Iedere klus in het boek wordt stap voor stap uitgelegd en is voorzien van verhelderende kleurenfoto’s. Het boek heeft een moderne uitstraling, er is vrij veel aandacht aan de vormgeving besteed.

De originele uitgave van dit boek is afkomstig uit Duitsland. De auteur van dit boek Tomas Hess is naast tuinbouwingenieur tuinier en fanatiek klusser. Met het boek Aan de slag in eigen tuin biedt hij de lezer een nuttig naslagwerk vol duurzame tips. Een must voor iedere tuinliefhebber. Oude materialen worden dankzij het uitvoeren van de creatieve ideeën in het boek in een handomdraai omgetoverd tot praktische tuinspullen of in een decoratief pronkstuk voor in je tuin of op het balkon. Niet alle ideeën zijn even goed uitvoerbaar, maar al bladerend zul je al snel ontdekken dat je je met dit boek bij de hand voorlopig thuis niet hoeft te vervelen. Er is werk aan de winkel, of eigenlijk: in de tuin!

★★★★
Titel: Aan de slag in eigen tuin | Auteur: Thomas Hess | Uitgeverij Brandaris books | Categorie: Lifestyle | Uitvoering: paperback | 128 pagina’s | ISBN13: 9789082999914 | Verkrijgbaar sinds: 15-03-2019 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 25-3-2020 | Prijs: €17,50 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.