Liefde zonder kleerscheuren


Recensie Liefde zonder kleerscheuren door Sheila Vermeulen:
Deze vakantiebestemming had Robin dus niet in gedachten.

Na een vermoeiende reis komt Robin, samen met haar vriendin Brenda, aan op hun vakantieadres. Ze begint net te ontspannen als ze het bordje ziet. Wacht even, staat daar nou dat het een nudistencamping is? Dat kan niet, ze moeten op de verkeerde plek zijn. Ze gaat echt niet de hele week naakt rondlopen. Dat is echt veel te gênant.

Robin probeert een uitweg te vinden wanneer Brenda haar laat weten dat het wel klopt. Brenda had haar toch echt de link van de camping gestuurd. Robin kan wel door de grond zakken. Ze had niet goed gekeken, ze had toen liefdesverdriet en misschien ook wel iets te veel gedronken. Er zit dan ook niets anders op dan er het beste van te maken.

“Er stond dat, zodra het weer en de activiteiten dit toestonden, volledige naaktheid verplicht was. Maar ook dat wegens hygiëne altijd een handdoek op zitplaatsen gelegd diende te worden. Handdoeken waren dus niet verboden. Mooi, ik zou deze week een fantastische collectie handdoekjurken gaan ontwerpen.” -Lily Frank

Direct diezelfde dag heeft Robin een gênante ontmoeting met een hele sexy, naakte, verschijning. Hoe kan Robin de week doorkomen en deze knappe man ontlopen? Of is er toch te veel aantrekkingskracht?

Liefde zonder kleerscheuren van Lily Frank is een romantisch vakantieverhaal op een, voor de hoofdpersoon, wel heel ongemakkelijke locatie.

De omschrijving van deze novelle laat je al een beetje hopen op romantiek met een grappige twist. En dat is precies wat je krijgt. Een vrolijk, zomers liefdesverhaal vol misverstanden en heerlijke humor.

Lily Frank laat Robin in de meest ongemakkelijke situaties belanden, waarbij Robin het door haar schaamte alleen maar erger maakt. Dat haar vriendin Brenda die schaamte totaal niet kent, versterkt het ongemak van Robin. Door de vertelwijze ga je je haast zelf ongemakkelijk voelen, maar moet je hier en daar ook ontzettend lachen.

Wie toevallig Brandend verlangen van deze auteur heeft gelezen, zal wel wat namen herkennen. Ik hou wel van dat soort kleine momenten van herkenning. Het is echter absoluut geen must. Aangezien het niet om een echte serie gaat, laat Liefde zonder kleerscheuren zich prima als stand alone lezen.

Met Liefde zonder kleerscheuren neemt Lily Frank je mee naar Frankrijk en laat je daar in gedachten even ronddwalen. Ik geef deze novelle 4 sterren.

★★★★
Titel: Liefde zonder kleerscheuren | Auteur: Lily Frank | Uitgeverij: Polder Publishers | Categorie: feelgood, new adult | Verkrijgbaar als e-book | 113 pagina’s | ISBN13: 9781393419020 | Verkrijgbaar sinds: mei 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 18-06-2020 | Prijs: e-book €1,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.