Verover me


Recensie Verover me door Lore van Dun:
Serie FC Livius deel 2

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ’85. Zijn beste vriend Oliver is geblesseerd. Als Oliver als een blok valt voor zijn behandelende arts, vindt Mauro dit een heel slecht idee, tot hij de vriendin van die arts ontmoet. Zita is alles wat hij zoekt. Spijtig genoeg lijkt het alsof ze geen interesse heeft. Zita doet namelijk niet aan relaties na een pijnlijke ervaring met haar vorige vriend. Mauro is echter geen opgever en is bereid te vechten voor Zita.

Verover me is het tweede deel in de FC Livius reeks. In deel 1 maakten we kennis met Oliver en Amélie. De verhalen zijn los van elkaar te lezen, maar bepaalde links zul je niet snappen. De verhalen spelen zich ook synchroon met elkaar af, bepaalde dingen uit het eerste deel komen terug in het tweede deel.

Er is een wisselend perspectief vanuit Mauro en Zita. Mauro en Zita zijn twee geweldig leuke personages. We leren vooral heel veel over het verleden van Zita. Ze is anti-relatie en laat dat ook duidelijk merken. Door het verhaal heen lezen we hoe dit komt en wat ze allemaal heeft meegemaakt. Mauro blijft eerder een gesloten boek. We weten hoe hij over Zita denkt en wat hij doet om haar te veroveren, maar over zijn verleden leren we weinig. Dit is spijtig, maar het stoort niet aan het verhaal.

Verover me belooft het al vanaf de cover en weet het ook echt waar te maken. De seksscènes die in het verhaal zitten, zijn heel heet! Zelfs een beetje gedurfd. Stefanie Van Mol laat haar verbeelding spreken en weet zich echt wel neer te zetten als Queen van de Belgische New Adult.

Verover me is een leuk tweede deel in de serie. De seksscènes zijn heel expliciet, dus minder geschikt voor mensen die hier niet van houden. Het verhaal heeft toch wel wat diepgang door het verleden van Zita. Doordat het een vrij dun boek is, is het ideaal om eens tussendoor te lezen, je hebt het zo uit. Ik word meer en meer benieuwd naar andere boeken van Stefanie Van Mol. Verover mij krijgt vier sterren.

★★★★
Titel: Verover Me | Serie: FC Livius – deel 2 Auteur: Stefanie Van Mol | Singel Uitgeverijen- Volt | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als paperback, e-boek en luisterboek | 168 pagina’s | ISBN13: 9789021419725 | Verkrijgbaar sinds: 09-07-2020 | Recensent: Lore van Dun | Datum recensie: 18-08-2020 | Prijs: €15.00, e-book €9.49 en luisterboek €9.99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.