Soulmate 3 – Onweerstaanbaar


Recensie Soulmate 3 – Onweerstaanbaar door Sheila Vermeulen:
Word nooit verliefd op de rivaal van jouw broer!

Op haar eerste werkdag botst ze tegen hem aan, de man die de naam van haar broer te grabbel heeft gegooid. De ultieme badboy van de New York Stingers, de ijshockeyclub waar Allison de PR voor gaat verzorgen. Hij is net zo bot als ze had verwacht. Die samenwerking zal nog lastig worden.

“Als er ooit ergens een man rondliep waar ik absoluut niks mee te maken wil hebben dan is hij het. Maar toch sta ik hier recht voor hem, terwijl hij zijn hand uitstrekt om mijn telefoon te bekijken. En mijn hand jeukt om zijn vingers op die van mij te voelen.” -Natasha Madison

Hoe kan zo’n mooie vrouw zo’n enorme bitch zijn. Niet dat het hem wat kan schelen. Max geeft toch alleen om zijn zus. De rest kan hem gestolen worden. Als dan ook nog blijkt dat Allison niet alleen de nieuwe PR-medewerker is, maar ook de zus van de teamgenoot die zijn bloed wel kan drinken, is ze al helemaal een no-go.

Uiteindelijk verandert de weerstand die ze bij elkaar oproepen, in een onverwachte vriendschap. Maar is alleen vriendschap eigenlijk wel genoeg voor Max en Allison?

Onweerstaanbaar van Natasha Madison is het derde deel uit de Soulmate reeks en ook direct mijn favoriete deel tot nu toe.

Als ik dit verhaal in twee woorden zou moeten omschrijven, dan zijn dat waarschijnlijk lief en teder. Dat klinkt voor sommigen misschien wat onverwacht bij een new adult verhaal, maar deze twee woorden passen hier perfect. Natasha Madison heeft de liefde tussen Allison en Max voorzien van een grote dosis tederheid en zelfs van een bepaalde eerbied. Iets in hun verhaal roept ontroering op.

Bij de boeken van deze auteur komen, bijna altijd, personages uit eerdere en toekomstige verhalen voorbij. Ook met Max en Allison zou je al eerder kennis hebben kunnen maken. Natasha Madison zorgt hiermee voor herkenning, maar weet herhaling te voorkomen.

Naast romantiek, liefde en erotiek is er, ook in Onweerstaanbaar, weer verrassend veel humor terug te vinden. Niet alleen Allison en Max hebben mij hardop laten lachen, ook twee van de zussen van Allison zijn ontzettend grappig. Die twee zouden een hele komische serie op kunnen leveren.

Onweerstaanbaar van Natasha Madison is een heerlijk warm en broeierig boek vol liefde en humor. Dit boek, dat niet alleen Onweerstaanbaar heet maar ook onweerstaanbaar is, krijgt 4.5 sterren van mij.

★★★★
Titel: Onweerstaanbaar | Serie: Soulmate deel 3 | Auteur: Natasha Madison | SVM Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 232 pagina’s | ISBN13: 9789493030626 | Verkrijgbaar sinds: juni 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 28-8-2020 | Prijs: €18.50 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.