Mayson broers 4 – Nico


Recensie Mayson broers 4 – Nico door Sheila Vermeulen:
Eén blik is genoeg om je ware liefde te herkennen.

Nico heeft nooit geloofd in de Mayson-vloek. Alsof je na één blik weet dat je de ware hebt gevonden. Dus als de ontmoeting met Sophie hem compleet uit evenwicht brengt, wil hij zich het liefst omdraaien en weglopen. Maar hij komt er direct achter dat hij dat helemaal niet kan. Het enige wat Nico vanaf dat moment wil, is haar de zijne maken.

Er is alleen wel een probleem: Sophie datet niet. Zij heeft te veel meegemaakt in haar leven om ooit nog op een man te vertrouwen. Wanneer de knappe en gevaarlijk ogende Nico haar uit het niets zoent, is ze totaal verrast. Het kost haar dan ook de nodige moeite om niet op zijn avances in te gaan.

“Ik ben compleet overrompeld als hij een arm om mijn middel slaat en me tegen zich aantrekt. Zijn vrije hand glijdt in mijn haar, waar hij mijn hoofd iets naar achteren trekt. En dan kust hij me. Nee, niet kust. Hij verslindt me.”-Aurora Rose Reynolds

Nico weet dat hij zijn ‘boem’ ontmoet heeft en hij zal niet opgeven tot zij dat ook beseft. Kan Nico Sophie van het leven leren genieten en ervoor zorgen dat ze zich weer veilig voelt?

In Nico moet de vierde van de verleidelijke Mayson broers eraan geloven. Aurora Rose Reynolds laat hem als een blok vallen voor de knappe, maar terughoudende Sophie.

Dit vierde deel uit de Mayson broers serie vertelt het verhaal van Nico, vanaf het moment dat ook hij getroffen wordt door ‘de vloek’ en zijn leven in het teken van Sophie komt te staan. Wie de eerdere boeken uit deze serie kent, weet wat ‘de vloek’ inhoudt: alle Mayson mannen weten na één blik op hun ware liefde, dat ze die hebben gevonden (de ‘boem’). Vanaf dat moment wordt het veroveren van die vrouw misschien wel het belangrijkste in hun leven.

Aurora Rose Reynolds heeft een geweldig warme basis rond deze mannen gecreëerd. Ze maken deel uit van een hartverwarmende familie waar je eigenlijk wel bij zou willen horen. Daarnaast zijn de broers uiteraard vreselijk knap en sexy. Van alle broers is Nico misschien wel de gevaarlijkste, maar ook hij heeft, net als zijn broers, moeiteloos mijn hart veroverd.

Sophie heeft al het een en ander te verwerken gehad en probeert vooral te overleven en haar hart te beschermen. Het contrast tussen Nico, die recht op zijn doel afgaat, en Sophie, die dat probeert af te houden, maakt het boek direct boeiend en doordat deze lijn niet eindeloos wordt gerekt, blijft het dat ook. Naast de romantiek en erotiek wordt er in deze serie ook altijd ruimte gemaakt voor een klein beetje spanning.

Mayson Broers 4 – Nico van Aurora Rose Reynolds is misschien niet het meest verrassende verhaal dat je zult lezen, maar het is wel feelgood met hoofdletters. Sommige verhalen geven je gewoon een blij gevoel, en dit is er daar één van. Nico krijgt vijf zeer blije sterren van mij.

★★★★★
Titel: Nico | Originele titel : Until Nico | Serie: Masyon Broers- deel 4 | Auteur: Aurora Rose Reynolds | SVM Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 324 pagina’s | ISBN13: 9789493030565 | Verkrijgbaar sinds: juli 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 12-9-2020 | Prijs: paperback €18.50 en  e-book €6,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.