Romance Scores! 2 – Set


Recensie Romance Scores! 2 – Set door Sheila Vermeulen:
Balcontrole
De eerste ontmoeting tussen Hartlyn en Bram was best gênant. Toch knettert het vanaf het begin tussen de twee. Maar wanneer Hartlyn hoort waarom Bram ineens aan het werk is bij haar voetbalclub, komen haar verstand en haar gevoel met elkaar in conflict.

“Een paar seconden zijn we allebei te verstijfd om iets te doen. Zijn blik kleeft aan mijn borsten en ik sta daar alsof ik bevroren ben. Dan kan ik me weer bewegen en gris de gevallen handdoek van de grond die ik voor me houd.”-Liz Hartevelt

Free Falling
Tess laat zich, geheel tegen haar principes in, door haar zus meevoeren naar een MMA gevecht. Ze heeft niets met vechtende mannen, totdat haar oog op Kai valt. De jongen waar veel geruchten over rondgaan en die niemand echt kent. Ze voelt onmiddellijk een enorme aantrekkingskracht en Kai en Tess kunnen niet bij elkaar wegblijven. Maar wat is er waar van alle geruchten?

Rebound
Rivka en Milco weten precies wat ze willen. Groot zijn in hun sport, basketbal. En ook Belal heeft plannen. Alleen Chaim heeft geen idee, eigenlijk wil hij het liefst verdwijnen. Wanneer Chaim het basketbalwereldje van zijn zus Rivka binnenstapt, brengt hij een hoop onrust teweeg.

Set is het tweede deel uit de Romance Scores! serie, waarin een drietal auteurs ieder een kort verhaal voor hun rekening neemt. In Set mogen we genieten van de verhalen van Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper.

In deze bundel speelt ieder verhaal zich af in de sportwereld en in ieder verhaal is dat een andere sport. Deze verhalen zijn echter niet alleen geschikt voor sportliefhebbers. Iedereen die graag steamy new adult verhalen leest, zal zich kunnen vermaken met de inhoud van dit boek.

In een bundel met meerdere verhalen van meerdere auteurs, zal het ene je misschien meer aanspreken dan het andere of ligt de ene auteur je wellicht beter dan de andere. In deze bundel zul je merken dat alledrie de verhalen in ieder geval genoeg in zich hebben om je een paar leuke leesuurtjes te bezorgen.

Wat ik prettig vind, is dat ieder van de auteurs ervoor heeft gekozen om in hun korte verhaal, naast de erotiek, ook een gevoelig of een niet voor de hand liggend onderwerp te verwerken. Hierdoor werd ik in een deel van deze verhalen ook nog echt geraakt door de inhoud.

Set is een fijne verhalenbundel vol liefde. En mocht je een of meer van de auteurs nog niet kennen, dan is het gelijk een leuke manier om kennis met hen te maken. Ik geef dit tweede deel uit de Romance Scores! serie 4 sterren.

★★★★
Titel: Set | Serie: Romance Scores! – deel 2  | Auteurs: May Harper, Marijke Vos, Liz Hartevelt | Uitgeverij Tinteling Romance | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als  e-book | 187 pagina’s | ISBN13: 1230004240129 | Verkrijgbaar vanaf: 09 -10-2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 09-10-2020 | Prijs: €5.99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.