Inspirerend Leven Agenda 2021


Recensie Inspirerend Leven Agenda 2021 door Sandra Hutchison:
Een positieve boost voor het komende jaar

Deze mooie agenda is een uitgave van het (vooral bij vrouwen) populaire platform Inspirerend leven. Wat direct opvalt aan deze agenda, is de kwaliteit. De illustraties op de harde kaft bijvoorbeeld ogen sfeervol en nodigen direct uit om de agenda te openen. Inhoudelijk zit de agenda erg goed in elkaar. Er is opvallend veel aandacht besteed aan het ontwerp, wat de warme sfeer ten goede komt. Op naar een nieuw en hoopvol jaar!

In de agenda tref je de nodige praktische basiselementen aan. Er is voorin voldoende ruimte om je persoonlijke gegevens in te vullen. Er staat een nuttig vakantieoverzicht in en de meest belangrijke data voor het komende jaar. De agenda kent een vertrouwde indeling, een weekoverzicht verdeeld over twee pagina’s (link en rechts), zodat je in één oogopslag de hele week kunt overzien. Bij iedere week staat er een korte, maar krachtige tekst geschreven die zorgt voor een klein stukje bewustwording en zelfreflectie stimuleert, teksten van bekende auteurs en filosofen.
Een voorbeeld:

“Zelfliefde is de belofte om jezelf de vrijheid te gunnen om te blijven groeien, te blijven leren en te blijven veranderen.” – Merel Teunis.

Maar wat de Inspirerend Leven Agenda echt het aanbevelen waard maakt, zijn de fijne extra’s, waaronder een maankalender plus en iets wat mij persoonlijk erg aanspreekt, een maandreflectie. Aan het eind van elke maand is er ruimte gelaten, een plek met een paar eenvoudige vragen, waar jij je ervaringen kunt noteren van de afgelopen maand. Wat heb je de afgelopen maand beleefd, heb je nieuwe inzichten opgedaan, iets bijzonders meegemaakt? Daarnaast is er elke maand de ruimte om je intenties voor de komende periode te noteren. Zo wordt je agenda direct een fraai en heel persoonlijk naslagwerk.

Deze agenda ga ik het komende jaar echt koesteren. Wat een juweeltje. In zijn geheel straalt die zo’n positieve sfeer uit dat ik er het liefst direct mee aan de slag zou gaan. Ik krijg de indruk dat de mensen achter Inspirerend leven samen echt een agenda wilden maken met een enkele vraag in hun achterhoofd: Wat voor agenda zou ik zelf echt willen hebben? De agenda straalt een bezielde liefdevolle energie uit en is met recht een hartverwarmend cadeau aan jezelf. Pure verwennerij.

★★★★★
Titel: Inspirerend Leven Agenda 2021 | Uitgeverij AnkhHermes | Categorie: lifestyle | Uitvoering: hardcover | 144 pagina’s | ISBN13: 9789020216493 | Verkrijgbaar sinds: 31-10-2020 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 03-11-2020 | Prijs: €15,00 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.