Maanagenda 2021


Recensie Maanagenda 2021 door Sandra Hutchison:
Symboliek van de maan in de astrologie

Ieder jaar verschijnt er een compleet nieuwe maanagenda met een specifiek en passend thema. Voor het komende jaar hebben de makers gekozen voor het thema maangodinnen. Zo zijn er o.a. twee interessante artikelen te vinden in de agenda, die dieper ingaan op deze bijzondere materie. Hierin leer je van alles over de symboliek van deze godinnen. Volgens de Griekse mythologie zijn er maar liefst zes maangodinnen die te linken zijn aan verschillende maanstanden, ook hier gaan de auteurs vrij uitgebreid op in.

Voor wie dit de eerste kennismaking is met de maanagenda’s van uitgeverij Hajefa is er een handige uitleg voor in de agenda te vinden over hoe je het meest uit de agenda kunt halen. Hier staat onder andere de nodige uitleg over de diverse symbolen die bij alle dagen van het jaar staan. Daarnaast vind je hier ruimte voor je persoonlijke gegevens en een handig jaaroverzicht.

Deze praktische agenda heeft een handzaam formaat, waardoor je hem gemakkelijk in je tas mee zou kunnen nemen naar werk en andere afspraken. Inhoudelijk heeft de agenda een ietwat klassieke uitstraling, waardoor het een overzichtelijk geheel is geworden. Al met al een mooie agenda, juist door zijn eenvoud!

Iedere dag van de week heb je in deze agenda redelijk wat schrijfruimte voor je afspraken en extra notities. Er staan bij alle data kleurige symbolen afgedrukt van onder andere de dierenriemtekens en gewassen, passend bij die specifieke dag. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag welke gewassen je die dag buiten zou kunnen planten en hoe laat de zon opkomt.

Maanagenda 2021 is een aanrader voor iedereen die een gezonde belangstelling heeft voor astrologie, maar vooral voor wie gevoelig is voor de stand van de maan. Met behulp van deze agenda heb je een zeer bruikbaar overzicht in handen van de dagelijkse maanstand en weet je exact of het een mooi moment is om vandaag je rust te pakken of dat het juist zinvol zou zijn om juist nu die achterstallige werkzaamheden wat extra aandacht te geven.
★★★★
Titel: Maanagenda 2021 | Leesfragment | Auteurs: Esther van Heerebeek en Frances Aarts | Uitgeverij Hajefa | Categorie: Lifestyle | Uitvoering: ringband | 160 pagina’s | ISBN: 9789463318198 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 04-11-2020 | Prijs: €12.95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.