Gaming the system 1 – Tegen elke prijs


Recensie Tegen elke prijs door Sheila Vermeulen:
Games, een veiling, een blogster en een miljonair.

Mia houdt van games en van bloggen over games. Haar blog is behoorlijk populair, maar ze kan er nauwelijks van rondkomen. Om haar financiële situatie te verbeteren, besluit ze haar maagdelijkheid online te verkopen aan de hoogste bieder. Iets eenmaligs, geen dates, geen liefde, alleen die ene nacht. Hierna kan ze dan hopelijk haar studie en de medische kosten van haar moeder betalen.

“De eerste man, met de donkere ogen, was de softwaremagnaat, daar durfde ik al mijn miezerige bezittingen op in te zetten. Zodra hij eenmaal een volledige blik op me had kunnen werpen, aarzelde hij in de deuropening en mijn adem stokte toen ik naar zijn verbluffend knappe gezicht keek.”-Brenna Aubrey

Adam is een selfmade miljonair met een gaming-imperium. Een whizzkid en net als Mia een beetje een geek. Adam is de hoogste bieder van Mia’s online-veiling en al bij de eerste ontmoeting weet ze dat ze in de problemen zit. Adam is ongelooflijk sexy en gewend om te krijgen wat hij wil.

De afspraak tussen Mia en Adam lijkt zo eenvoudig. Ze hoeven alleen maar die ene nacht met elkaar door te brengen. Wat kan daar nou misgaan?

Tegen elke prijs van Brenna Aubrey is een new adult roman, waarin de veiling voor een behoorlijk origineel startpunt van het verhaal zorgt.

Het begin van Tegen elke prijs kent best wat humorvolle momenten, iets wat in de loop van het verhaal wel een beetje wegebt. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Dit soort boeken lees je toch vooral voor de liefde. Het is tenslotte een new adult verhaal en geen komedie.

Vanaf de eerste ontmoeting tussen Mia en Adam laat Brenna Aubrey de seksuele spanning tussen de twee hoofdpersonen van de bladzijden afspatten. Als lezer kun je de aantrekkingskracht tussen Mia en Adam haast voelen.

Wat is het toch heerlijk om jezelf helemaal onder te dompelen in de wereld van twee fijne personages. Het luxueuze leven van Adam is er een om je eens even lekker aan te vergapen. Vooral als je dat door de ogen van iemand kunt doen, die de eindjes maar moeilijk aan elkaar kan knopen. Dit contrast is erg beeldend gemaakt.

Tegen elke prijs van Brenna Aubrey bevat veel elementen die ik graag zie in een new adult verhaal. Romantiek, liefde en hoofdpersonen die ook een beetje de diepte ingaan. En uiteraard ontbreekt ook de erotiek niet.


★★★★
Titel: Tegen elke prijs | Serie: Gaming the system – deel 1 | Auteur: Brenna Aubrey |  Dutch Venture Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 300 pagina’s | ISBN13: 9789492585622 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 10-11-2020 | Prijs: €18.95 en e-book €5.99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.