Dit verzin je niet


dit verzin je niet logoGetest DITVERZINJENIET boekensteunen en boekenleggers:
★★★★★
Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan ben je bij de website www.ditverzinjeniet.nl eigenlijk altijd wel aan het juiste adres. Je vindt daar de grappigste cadeaus en leukste gadgets. Het assortiment is erg ruim en toch is het vinden van een origineel cadeau, dankzij de handige indeling en zoekfunctie, een fluitje van een cent.

Als boekenwurm vond ik door het woord boek als zoekfunctie in te typen al snel wat ik zocht. Als eerste stuitte ik op de boekensteunen van het merk Balvi. Het was liefde op het eerste gezicht. Vooral de boekensteun Le Chef moest ik gewoon hebben. Hoezo cadeautje? Deze boekensteun houd ik graag voor mezelf! Ideale boekensteun voor mijn stapeltje kookboeken. Daarnaast viel mijn oog op de boekensteunen: The Reader en The Library. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook deze twee boekensteunen in mijn winkelmandje te plaatsen.

De genoemde boekensteunen zijn gemaakt van zwart stevig metaal en zijn van een goede kwaliteit. Alle drie zijn ze in elk geval een opvallend en origineel item voor in je boekenkast of -plank. Aan de onderzijde hebben de boekensteunen siliconen dopjes, zodat ze niet verschuiven. Hierdoor kunnen ze met gemak een aardig aantal zware (kook-)boeken op hun plaats houden.

Omdat ik vind dat je nooit te veel boekenleggers kunt hebben (wie wil er nu vouwen in zijn boek?), ging ik ook naar dit item op zoek op de website van DITVERZINJENIET. Dat leverde wel de nodige keuzestress op. Nu ben ik gek op thrillers, dus toen ik de Psycho-boekenlegger tegenkwam op de website (je raadt het al), verdween deze natuurlijk ook in mijn winkelmandje. Zijn dreigende hand, met daarin een mes, steekt boven de pagina’s uit wanneer je het boek sluit. Om de kriebels van te krijgen. Daarnaast moest ik gewoon de boekenlegger Bookcrush hebben. Een boekenlegger in de vorm van een geplette man. Doe je het boek dicht dan steken er aan de onderzijde nog net twee voeten uit het boek. (Arme man).

Een heel andere soort boekenlegger, maar minstens net zo leuk, zijn de boekenleggers van het merk Zipmark. Ook deze zijn verkrijgbaar bij DITVERZINJENIET. Vrolijke kleurrijke boekenleggers in de kleuren blauw, groen en rood. Ik koos voor blauw. Wanneer de boekenlegger in je boek zit, lijkt het vanaf de zijkant van je boek net alsof je het boek dicht hebt geritst.

Als laatste vond ik de Curious Cat Boekenlegger echt een must-have. Deze boekenlegger in de vorm van een kat, dit eigenzinnige huisdier, hangt als het ware aan je boek. Bij het sluiten vallen er alleen twee kattenpootjes over je boekpagina’s heen.

De bestelde items waren overigens de volgende dag al in huis, keurig verpakt en bezorgd door een vriendelijke bezorger. Naast alle genoemde boekenleggers en boekensteunen zijn er nog diverse andere boek gerelateerde items te verkrijgen bij DITVERZINJENIET, inclusief nog een flink aantal andere originele boekensteunen en boekenleggers. Maar ze hebben er bv. ook leeslampjes, tablethouders, Harry Potter en Lord of the Rings mokken en nog veel meer.
Ideaal voor als je een cadeau zoekt voor een echte boekenwurm of jezelf eens een keer wilt verwennen.

Veel shopplezier,
Sandra Hutchison

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.