Maankalender 2022


Maankalender 2022Recensie Maankalender 2022 door Sandra Hutchison:
Leven in harmonie met de maan

De teksten in de Maankalender van 2022 zijn het werk van astrologe Esther van Heerebeek. Dit is voor haar alweer de derde Maankalender waar zij aan mee heeft gewerkt. Met deze scheurkalender ontvang je per dag interessante informatie over de maan en de zon. Onder andere over in welk dierenteken de maan die dag staat, wat de maanstand kan betekenen voor je gezondheid en wat je die betreffende dag beter kunt laten of juist aan te raden is nu te gaan doen. Je vindt in de kalender ook handige zaai- en oogsttips. Je leest wanneer je extra uit moet kijken voor verslavingen en wanneer het een extra goed moment is om te mediteren.

Natuurlijk vind je er ook veel betekenisvolle achtergrondinformatie over astrologie en dan met name over de maan. Je ontdekt van dag tot dag meer over de invloed van de maan op ons leven. Denk daarbij aan ons voedsel, onze relaties en gezondheid. Je leert meer over de verschillende maanstanden en wat de invloed daarvan is op ons leven.

Maankalender 2022 is een fijn geheugensteuntje om aan de wand te hangen en een rijke bron vol wetenswaardigheden. Alle praktische tips zouden je zomaar kunnen helpen om het komende jaar zo veel mogelijk in balans door te komen. Een aanwinst voor thuis en op kantoor.

Hajefa logo

★★★★
Maankalender 2022Titel: Maankalender 2022 | Leesfragment | Auteur: Esther van Heerebeek | Uitgeverij: Hajefa | Categorie: Lifestyle, kantoorartikelen | Uitvoering: scheurkalender | 736 pagina’s | ISBN13: 9789463318228 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2021 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 10-11-2021 | Prijs: €15,95 | Bestellen

Luisterrijk
Nu 10% korting bij Luisterrijk op het gehele assortiment (geldig t/m 31 december 2021). Met code: Boekenkast21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.