Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022


Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022Recensie Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022 door Sandra Hutchison:
Vooruitzichten van maand tot maand voor elk teken

Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022 is een fraai uitgevoerd boek voor iedereen die goed voorbereid het nieuwe jaar in wil gaan. Astrologie kan je inzicht geven in je leven, je gevoelens en de uitdagingen die op je pad liggen.

Auteur Joseph Polansky is een doorgewinterde astroloog en een autoriteit op dit gebied. Hij werkt als hoofdredacteur bij Diamond Fire (een esoterisch tijdschrift). Ook is hij redacteur van The Astrologer’s Notebook (een kwartaalblad over astrologie). Daarnaast heeft hij al diverse boeken geschreven over esoterische onderwerpen.

Dit boek start met een uitleg over diverse astrologische termen, gevolgd door persoonlijkheidsschetsen passend bij de diverse sterrenbeelden. Deze zijn bedoeld om jezelf (en een ander) beter te leren kennen en te accepteren. Deze karakterschetsen zullen vast en zeker een hoop herkenning teweegbrengen. Daarnaast vind je voor elk sterrenbeeld een overzicht van de ontwikkelingen voor het komende jaar. Plus als kers op de taart, per maand, zeer uitgebreide voorspellingen. Met onderwerpen als gezondheid, liefde, persoonlijke groei en geldzaken.

Joseph Polansky hoopt met zijn voorspellingen in dit boek de kwaliteit van je leven te verbeteren en het leven makkelijker voor je te maken. Hij heeft een heldere manier van schrijven en gebruikt zo weinig mogelijk terminologie. Het boek leest dan ook vlotjes weg.

Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022 is een interessant naslagwerk waar je een jaar lang plezier van zult hebben. Of alle voorspellingen uit gaan komen? Dat zullen we af moeten wachten, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik elk geval kom je dit jaar niet zo snel voor (on)aangename verassingen te staan.


BBNC

★★★★
Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022Titel: Jouw persoonlijke horoscoop voor 2022 | Auteur: Joseph Polansky | BBNC Uitgevers | Categorie: spiritualiteit, astrologie | Verkrijgbaar als: paperback | 292 pagina’s | ISBN13: 9789045326559 | Verkrijgbaar sinds: augustus 2021 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 29-12-2021 | Prijs: €19,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.