Vraag het aan Veerle


Vrag het aan VeerleRecensie Vraag het aan Veerle door Sheila Vermeulen:
Zumba, een vrolijke vriendengroep en een misschien wel onmogelijke verliefdheid.

Veerle houdt van Zumba en haar Zumba- vriendinnen. Dus als ze aan de slag kan bij de sportschool waar ze hun Zumbalessen volgen, kan Veerle haar geluk niet op.

Iedereen weet dat je niet alleen voor Zumba bij Veerle terechtkunt, maar ook voor een luisterend oor of wat goede raad. Veerle weet altijd precies hoe ze iemand een steuntje in de rug kan geven.

“OMG. Een bouquetreeksman. Ze bestaan! Is dit een crush? Liefde op het eerste gezicht? Tjonge, Veerle, doe niet zo debiel, verman je een beetje, houdt ze zichzelf voor. Je bent net uit een relatie!”-Renée Olsthoorn

Veerle’s eigen leven is echter een stuk minder goed op orde. Ze komt niet van haar ex af en ondertussen is ze ook nog eens gevallen voor een ogenschijnlijk onbereikbare man.

Vraag het aan Veerle van Renée Olsthoorn is het vrolijke eerste deel van de Sportschool feelgood-serie.

Renée Olsthoorn heeft een toegankelijke schrijfstijl die goed past bij de relaxte sfeer waar ik vaak op hoop bij feelgood-boeken. Het verhaal van Vraag het aan Veerle is daardoor heerlijk luchtig en simpel, in de meest positieve en plezierige zin van het woord.

Zoals de titel al doet vermoeden, draait dit deel van de Sportschool serie om Veerle. Veerle is door haar uitbundige karakter een fijn personage om te volgen. Ze is actief, niet bang om dingen aan te pakken en een goede vriendin voor de mensen om wie ze geeft.

Tussen al de opgewektheid van Veerle en haar vriendinnen in is door Renée Olsthoorn ook plaatsgemaakt voor grote en kleine problemen, die Veerle aanhoort of zelf tegenkomt. Het feit dat niet alles rozengeur en maneschijn is, zorgt voor een evenwicht dat het verhaal ten goede komt.

Vraag het aan Veerle van Renée Olsthoorn is het soort verhaal waar je even lekker mee kunt wegkruipen voor een aantal uurtjes van totale ontspanning.

Zomer en Keuning logo

★★★★
Vraag het aan Veerle bolTitel: Vraag het aan Veerle | Serie: Sportschool serie – deel 1 | Auteur: Renée Olsthoorn | Uitgeverij: Zomer & Keuning | Categorie: feelgoodromans  | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 256 pagina’s | ISBN13: 9789020541274 | Verkrijgbaar sinds: augustus 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: | Prijs: €15,00 en e-book €7,99 | Bestellen

Storytel logo2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.