Onze donkerste geheimen


Onze donkerste geheimenRecensie Onze donkerste geheimen door Sheila Vermeulen:
Wat hebben de personages te verbergen?

Ontdek waar men liever over zwijgt in de verhalenbundel Onze donkerste geheimen.

Zeg het met bloedkoraal – Annette Akkerman
Kan ze het visitekaartje negeren en voorkomen dat ze weer in haar oude gedrag vervalt?

Duivels – Sophia Jager
Hadden ze het Duivelse pad maar nooit genomen. Het is tenslotte niet voor niets het onderwerp van allerlei griezelverhalen.

De laatste dans – Sandra J. Paul
Hij wil elke beweging van deze dans in zijn geheugen prenten, zodat hij deze laatste keer nooit zal vergeten.

Happy Halloween – Emily Ringeling
Het is gewoon een avondje griezelfilms kijken, zoals ze wel vaker doen. Ze heeft geen enkele reden om bang te zijn toch?

“Ineens voel ik me helder. Stijf van adrenaline, maar helder. Eva trilt als een rietje. Ik pak haar bij beide schouders beet en dwing haar om oogcontact te maken. ‘Er is iemand in huis,’ zeg ik.” – Emily Ringeling

Zorro in mijn taxi – Monica Vanleke
Een vroege en tevens eerste klant van de dag bezorgt een taxichauffeur een rit om nooit meer te vergeten.

Onze donkerste geheimen is een verhalenbundel over geheimen die vrijwel allemaal maar beter kunnen worden begraven.

In vijf verschillende verhalen laten de vijf auteurs je kennismaken met het geheim van hun hoofdpersoon. Ze vertellen hoe de geheimen zijn ontstaan en waarom de personages deze proberen te verbergen. Het is leuk om te ontdekken hoe uiteenlopend deze zijn en welke draai er door de auteurs aan is gegeven. Geheimen zijn er in alle soorten en maten en tijdens het lezen kun je er hier een aantal bespeuren.

Bij het zien van de titel gingen mijn gedachten eigenlijk onmiddellijk naar negatieve zaken die verborgen moeten worden. En alhoewel dit soort geheimen zeker ook terug te vinden zijn in de bundel, was dat tot mijn verrassing niet in alle verhalen het geval. Dit maakte dat de uiteenlopende vertellingen mij niet alleen kippenvel bezorgden door de spanning, maar soms ook door ontroering.

Onze donkerste geheimen is een spannende verhalenbundel die je meevoert langs spookverhalen, boosaardigheid, gevaarlijke vrienden, een onvoorzien geheim en een geheim dat uit liefde is ontstaan. Deze afwisselende en onthullende e-bundel krijgt 4 sterren van mij.


Books en Butterflies

★★★★
Onze donkerste bolTitel: Onze donkerste geheimen | Auteur: diverse auteurs | Uitgeverij: Books & Butterflies | Categorie: verhalenbundels | Verkrijgbaar als: e-book  | 60 pagina’s | ISBN13: 9789464208849 | Verkrijgbaar sinds: november 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 14-03-2022 | Prijs: e-book €4,99 |  Bestellen

Storytel logo2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.