Win thriller De weduwen


De weduwenDankzij uitgeverij Volt hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op  de Scandinavische thriller De weduwen van Pascal Engman. 

Over het boek
In een park in Stockholm worden twee lichamen ontdekt. Het ene is van een politieagent, het andere van een jonge vrouw die niet geïdentificeerd kan worden. Omdat de politie gelooft dat de dood van de vrouw, hoe tragisch ook, niets meer is dan nevenschade, concentreren ze zich op de moord op de agent.
Rechercheur Vanessa Frank onderzoekt echter een andere insteek, en dat brengt haar op het spoor van een terroristische organisatie. Terwijl Vanessa steeds dieper afdaalt in de schaduwen waarin deze organisatie zich ophoudt, neemt de angst voor een aanslag toe. Kan ze het plan van de terroristen op tijd ontrafelen en een ramp voorkomen? Prijs paperback €21,99 | Bestellen

De weduwen laat zien hoe verwoestend de gevolgen kunnen zijn als de verbindende kracht van verdriet en rouw wordt omgezet in een nietsontziende honger naar wraak.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:
Pascal Engman schreef eerder onder andere de thriller Vuurland. In welke stad speelt dit verhaal zich grotendeels af?

Vul  je antwoord samen met je gegevens* in op onderstaand formulier.

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  via uitgeverij Volt of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 24-o5-2022 daarna maken we de  drie winnaars bekend.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.