Office Candy


Office candySnoepgoed, collega’s en een saai kantoor.

Als het bij haar vorige opdracht niet zo vreselijk mis was gegaan, had Lisa deze nieuwe klus nooit aangenomen. Maar nu had ze weinig keus en was ze al blij dat ze eindelijk weer ergens mocht starten.

De indruk die ze op haar eerste ochtend kreeg, was echter niet geweldig. De regels waren eindeloos en de sfeer was behoorlijk suf. Alleen haar collega Daniel sprong er een beetje leuk tussenuit.

“Ze had een goed interview met een hartelijke vrouw van human resources, die haar nooit heeft verteld dat de omgeving waarin ze zou gaan werken deprimerend en saai is. Wat instincten betreft, moet ze duidelijk nog veel leren. Eerst Hip en nu niet-Hip.” – Sandra J. Paul

Daniel deelt haar liefde voor snoep en hij staat ervoor open om de boel een beetje gezelliger te maken. Maar zien haar andere collega’s dat wel zitten?

Office Candy van Sandra J. Paul is het eerste deel uit de Office Candy reeks en gaat over Lisa. Lisa is de zus van Manon, met wie je eventueel al kennis zou kunnen hebben gemaakt in de Sugar reeks van dezelfde auteur.

Het verhaal gaat lekker vlot van start en je kruipt gelijk in de grappige gedachtegang van Lisa. Sandra J. Paul laat duidelijk merken dat haar hoofdpersoon niet gecharmeerd is van haar nieuwe werkplek, maar doet dit met humor en een aantrekkelijke en ontwapenende gevatheid.

Door de manier waarop de kantoorsfeer wordt beschreven, kun je je ook helemaal voorstellen dat de moed bij Lisa in de schoenen is gezakt. Je voelt, nog voordat Lisa het zelf doorheeft, tussen de regels door al dat zij leven in de brouwerij zal gaan brengen. En je kunt niet anders dan je daarop verheugen.

Office Candy is een fijne eerste ontmoeting met Lisa en Daniel. Sandra J. Paul heeft een heerlijke setting gecreëerd om het verhaal van deze hoofdpersonen mee te starten. Het slot van het verhaal kan enerzijds wel als een einde worden opgevat, maar anderzijds doet het boek ook aan als een kennismaking waar nog het een en ander uit zal voortvloeien. Office Candy krijgt 4 sterren van mij en ik kijk uit naar wat er nog gaat volgen.

Books en Butterflies

★★★★
Office candyTitel: Office Candy | Serie: Office Candy- deel 1 | Auteur: Sandra J. Paul | Uitgeverij: Books and Butterflies | Categorie: feelgoodromans  | Verkrijgbaar als: e-book | 54 pagina’s | ISBN13: 9789464510676 | Verkrijgbaar sinds: april 2022 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 23-05-2022 | Prijs e-book €5,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.