Formula 1 De complete geschiedenis


Formula 1Formula 1 De complete geschiedenis is een boek bomvol informatie over het ontstaan van de formule 1 tot aan het heden. Dit bijna 300 pagina’s tellende boek is een waardevolle schat voor de formule 1 liefhebber. Sinds Max Verstappen is de formule 1 in populariteit gestegen en haast niet meer weg te denken in ons land. De meesten zullen Max Verstappen wel kennen, maar de Formule 1 heeft natuurlijk al een rijke geschiedenis met spraakmakende gebeurtenissen die wij niet allemaal meegekregen hebben. En dan komt deze officiële uitgave zeker van pas.

Het boek begint met een voorwoord van Ross Brawn, de huidige Formule 1 directeur. Van het ontstaan van de Formule 1 in 1950 tot de meest gevaarlijke situaties, alles komt voorbij. Meerdere bekende namen zullen de ronde doen, maar ook minder bekende personen die toch een belangrijke rol hebben gespeeld in de Formule 1, komen aan bod. Dit geldt ook voor de weetjes. Niet alles zal bekend voorkomen, waardoor je ook als doorgewinterde fan van de F1 echt wat aan dit boek zult hebben.

Het is indrukwekkend om alles te lezen en te zien wat de F1 allemaal heeft moeten doorstaan. Van foto’s van crashes tot de niet zo bekende weetjes. Alle Formule 1 fans zouden dit boek in hun kast moeten hebben staan, want er staat echt alles in. Bij de foto’s staat er telkens een omschrijving ter informatie. Mocht je niet zo’n lezer zijn, dan is dit alleen al door de vele foto’s een waar pareltje. Ook een leuke toevoeging is dat achter in het boek alle winnaars van de jaren 50 tot nu staan vermeld.

Mocht je nog een Vaderdagcadeau zoeken, dan is het boek Formula 1 De complete geschiedenis echt het perfecte cadeau om te geven. Dit boek bevat alle hoogtepunten en laat geen details onvermeld. Genoeg om nog even na te lezen als liefhebber van de autosport.

Deltas

★★★★★
Formula 1Titel: Formula 1 De complete geschiedenis | Auteur: Maurice Hamilton | Uitgeverij: Deltas | Categorie: non-fictie | Verkrijgbaar als hardcover |288  pagina’s | ISBN13: 9789044763058 | Verkrijgbaar sinds: 20-05-2022 |Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 07-06-2022 | Prijs: €45,- | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.