Something Sweet


Something sweetGeheime liefde, een excentrieke Hollywood actrice en negen katten.

Ondanks dat Lisa en Daniel elkaar nog maar net kennen, weten ze zeker dat dit voor altijd is. Al vanaf het moment dat hij haar meenam naar de villa van zijn tante, voelt Lisa zich thuis bij Daniel, Mathilde en de negen katten.

Lisa en Daniel lijken echt voor elkaar te zijn gemaakt. Toch kunnen ze daar niet helemaal van genieten. Op het werk moeten ze hun relatie geheimhouden voor een jaloerse manager en thuis maken ze zich zorgen om tante Mathilde.

“De veiligheidsman aan de balie kijkt haar aan wanneer ze door de draaideuren stapt en grijnst sluw, alsof hij precies weet hoe de vork in de steel zit en wat ze afgelopen weekend uitgestoken heeft.” – Sandra J. Paul

Kan de liefde van Lisa en Daniel wel groeien als ze zich op kantoor in allerlei bochten moeten wringen om hun relatie te verbergen? Kunnen ze wel samen zijn als er ook voor tante Mathilde moet worden gezorgd?

Something Sweet van Sandra J. Paul is het tweede deel uit de Office Candy reeks waarin we getuige mogen zijn van de romance tussen Lisa en Daniel.

Lisa is de zus van Manon, die je wellicht kent uit de Sugar reeks van dezelfde auteur. Waar in het eerste deel soms nog een beetje de aanwezigheid van Manon in mijn hoofd bleef hangen, is dat in dit tweede deel niet langer het geval. Wat mij betreft, zijn beide belevingen goed, maar het is leuk om te bemerken dat Lisa haar eigen plekje heeft veroverd. Manon speelde hier, zowel in het verhaal als in mijn gedachten, slechts een bijrol. Beide series kunnen overigens prima los van elkaar worden gelezen.

Sandra J. Paul voorziet de twee hoofdpersonen van heel wat obstakels op hun pad en laat hen daar wonderlijk goed mee omgaan. Het geeft je als lezer het gevoel dat het allemaal wel goed komt, als deze twee maar samen zijn. Alle verwikkelingen volgen elkaar snel op, waardoor er best veel aan je voorbijkomt. Het verhaal bevat geen uitgebreide opbouw of onderbouwing, maar is echt gericht op alles wat er in het nu gebeurt. En dat is soms gewoon hartstikke lekker.

In Something Sweet is er niet alleen ruimte voor menselijke personages, maar komen er zijdelings ook best een hoop katten voorbij. Het feit dat tante Mathilde deze dieren heeft opgevangen, maakt dat de excentrieke Hollywood ster door menig dierenliefhebber in het hart zal worden gesloten. Deze novelle krijgt mede dankzij de leuke personages en het vlotte verhaal 4 sterren van mij.

Books en Butterflies

★★★★
Something sweetTitel: Something Sweet | Serie: Office Candy – deel 2 | Auteur: Sandra J. Paul | Uitgeverij: Books and Butterflies | Categorie: feelgoodromans  | Verkrijgbaar als: e-book only | 48 pagina’s | ISBN13: 9789464510683 | Verkrijgbaar sinds: juni 2022 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 19-06-2022 | Prijs e-book €2,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.