Ik ben niet vermist


Ik ben niet vermistIn Ik ben niet vermist maak je kennis met bastaard Buddy. Buddy is zijn leventje als binnenhond spuugzat. Binnenhond zijn is volgens Buddy veel te hard werken. Je moet van alles: pootjes geven, krijg je als je pech hebt een lampenkap op je kop en moet je op dieet wanneer je te zwaar dreigt te worden. Het buitenleventje bevalt hem veel beter. Hoewel? Niet alles blijkt daar rozengeur en maneschijn te zijn. Toch mist Buddy zijn oude leventje helemaal niet. Of stiekem toch een beetje?

  • Dit is het tweede boek van Auteur Kashelle Gourley en illustrator Skylar Hogan. Kashelle Gourley weet wederom, met een paar kort maar krachtige zinnen, een verhaal tot leven te wekken. Eerder was ik al blij verrast met het grappige prentenboek Noor & Pol, dat vorig jaar op de markt verscheen. Ook dit nieuwe prentenboek staat weer vol humor.

Ik ben niet vermist illustratie

Ik ben niet vermist is een fantastisch leuk voorleesboek waar jong en oud veel plezier aan zullen beleven. Het grappige verhaal leest gemakkelijk voor en de prachtige illustraties brengen het geheel tot leven. Let vooral op de mimiek van Buddy, supergoed gedaan.

Een fijn boek om een lange dag positief mee af te sluiten.

Flamingo

★★★★★
Ik ben niet vermistTitel: Ik ben niet vermist | Leesfragment | Auteur: Kashelle Gourley | Illustrator: Skylar Hogan | Uitgeverij: Flamingo | Categorie: prentenboeken, dieren | Verkrijgbaar als: hardcover | 40 pagina’s | ISBN13: 9789045327198 | Verkrijgbaar sinds: juli 2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 01-09-2022 | Prijs: €14,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.