Vallen en opstaan


Vallen en opstaanEen verhaal vol liefde

Beth is een sympathieke, ietwat losbandige jonge vrouw. Volgens haar moeder heeft haar zus het veel beter voor elkaar. Die heeft een man en twee kinderen, terwijl Beth niet eens in staat lijkt te zijn een baan vast te houden. Eén ding heeft ze wel: een goede vriend. Jory en Beth zijn al van jongs af aan beste vrienden en niets lijkt die vriendschap kapot te kunnen krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Beth’s zus en zwager krijgen een ernstig auto-ongeluk. Tot haar stomme verbazing heeft haar zus haar, Beth, aangewezen als voogd wanneer er wat met hen zou gebeuren. Maar Beth lijkt daar totaal niet geschikt voor.

In Vallen en opstaan neemt auteur Sarah Turner je mee in een rollercoaster van emoties. Het verhaal bevat een flinke dosis drama, heerlijke personages en droge humor. Voor Sarah Turner is het schrijven niet nieuw.  

Sarah Turner woont met haar gezin in Engeland. Ze werkte in het onderwijs en begon een blog. Hier begon ze te schrijven over het ouderschap, en met succes. Sindsdien heeft ze drie Sunday Times-bestsellers geschreven onder de naam: The Unmumsy Mum. Vallen en opstaan is haar eerste roman.

Dit boek is zeer toegankelijk geschreven en leest lekker weg. Beth, Jory, haar buurman Albert en de kinderen Polly & Ted zullen je hart al snel veroveren. Evenals de andere personages in het boek. Hoewel de rode draad best pittig is, zorgt Sarah Turner toch voor een goede balans in het boek, waardoor deze familieroman toch uiteindelijk meer aanvoelt als een feelgoodroman, in plaats van een drama. Zonder afbreuk te doen aan de ernst van de situatie waarin de personages zich bevinden.

Vallen en opstaan is een prachtig verhaal over de kracht in jezelf vinden en het vertrouwen hebben in anderen. Een mooi liefdevol verhaal dat je hart doet smelten.

awbruna

★★★★
Vallen en opstaanTitel: Vallen en opstaan | Leesfragment | Auteur: Sarah Turner | Uitgeverij: A.W. Bruna | Categorie: Familieromans | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | Via Storytel  als luisterboek | 64 pagina’s | ISBN13: 9789400515154 | Verkrijgbaar sinds: | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 06-09-2022 | Prijs: €21,99 en e-book €12,99  | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.