Bloem 2


Bloem 2Het verhaal over Ari Kyrkos is opgedeeld in twee delen. Mocht je het eerste deel niet meer goed herinneren, het begint met een terugblik. Daarna gaat dit tweede deel verder waar het eerste deel is geëindigd.

Inmiddels is er een vervanger gevonden voor Ari in de bakkerij van zijn ouders, namelijk Hector. De twee kunnen het al snel goed met elkaar vinden en worden goede vrienden. En er lijkt zelfs meer dan vriendschap te spelen tussen de twee, maar zullen deze romantische gevoelens niet tussen hen in komen te staan?

Ari is nogal onzeker over zijn relatie met Hector, zeker nu hij op familiebezoek is en even niet meer in de bakkerij werkt. Als hij eenmaal terugkomt, lijkt het allemaal niet meer even soepel te gaan als eerst, zeker nu de opgebloeide romantische gevoelens hem in de weg gaan zitten. Als er iets vreselijks gebeurt in de bakkerij, zijn de eerste scheurtjes in hun relatie al zichtbaar.

Ook in het tweede deel van Bloem is het Kevin Panetta en Savanna Ganucheau gelukt om er weer iets moois van te maken. De illustraties van Savanna zijn weer prachtig om te zien en ze geven de juiste toon aan van het boek. Kevin Panetta heeft het voor elkaar gekregen om met weinig woorden een heel verhaal te vertellen.

Deze graphic novel heeft mijn verwachtingen echt waargemaakt. De twee delen mogen naar mijn mening uitgebreid worden met meerdere delen. Ik zou graag nog eens iets lezen over Ari en Hector.

Bloem is een heerlijke young adult graphic novel waar je als lezer echt van geniet. De personages zijn grappig en realistisch, daardoor herkenbaar voor de lezers. Deze personages zul je dan na het lezen van dit verhaal ook niet zomaar loslaten. Ik geef deze afsluiter 4,5 sterren.

dvp logo

★★★★
Bloem 2Titel: Bloem | Serie: Bloem (graphic novel duologie) – deel 2 | Auteur: Kevin Panetta | Illustrator: Savanna Ganucheau | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: graphic novel | Verkrijgbaar als paperback | 190 pagina’s | ISBN13: 9789493265318 | Verkrijgbaar sinds: 15-09-2022 | Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 14- 09-2022 | Prijs: €14,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.