Studentendrukwerk-Textielposters


StudentendrukwerkLage prijzen hoge kwaliteit
★★★★

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, ben je ook wanneer je geen student bent van harte welkom bij de webwinkel van Studentendrukwerk. Want naast de vele praktische drukwerkproducten die ze aanbieden voor studenten, kun je er voor veel meer producten terecht.

Eigenlijk hebben ze (bijna) alle bedenkbare producten op drukwerkgebied in hun assortiment opgenomen. En er komen met regelmaat nieuwe producten bij! Zo hebben ze sinds kort bijvoorbeeld textiele posters (voor de ouderen onder ons: ze doen erg denken aan de schoolposters van vroeger). Sinds kort is het een trend op woongebied om zo’n nostalgisch ogende textielposter aan een van de wanden in je woning op te hangen. Deze past onder andere erg goed bij de botanische, urban of industriële woonstijl, afhankelijk voor welk soort foto je kiest natuurlijk. Zo is een foto van een natuurgebied bijvoorbeeld erg leuk in een botanisch interieur en sluit een stedelijke (zwart-wit) foto weer goed aan bij een urbanlook.

 

Ik had het geluk dat ik alvast zo’n trendy textielposter mocht bestellen, zodat ik jou kan vertellen over mijn bevindingen van dit product. Ik koos voor een zeer persoonlijke foto van onze hond, afgedrukt in zwart/wit.

Via een paar eenvoudige stappen kun ook jij zo’n unieke wanddecoratie via Studentendrukwerk bestellen. Ga daarvoor naar de website en kies voor de categorie wanddecoratie en kies vervolgens voor textielposter. Daarna wordt je gevraagd een formaat te kiezen. Handig is om van tevoren te bedenken waar de foto (lees wanddecoratie) zal komen te hangen en of je een liggende of staande foto gaat gebruiken. Let er vooral op dat je het juiste formaat latjes kiest! Als je keuze eenmaal gemaakt en besteld is, dan is het alleen nog maar een kwestie van geduld.

Gelukkig hoefde ik in elk geval niet lang te wachten, binnen twee werkdagen had ik mijn bestelling al in huis. Toen was het alleen nog een kwestie om de vier fraaie latjes aan de boven- en onderzijde te bevestigen van het doek. De latjes zijn voorzien van magneetjes, dus het bevestigen gaat vrij gemakkelijk. Daarna kun je het doek op de plek die je in gedachten had ophangen.

Textielposter StudentendrukwerkIk ben blij verrast met het resultaat, de foto op textielposter is scherp. De poster voelt vrij stevig en kan dan ook wel tegen een stootje. De latjes zijn van een zeer goede kwaliteit. Helaas wel alleen te verkrijgen in de kleur licht eiken. Maar wie weet komt daar nog verandering in. En als je de kleur echt niets vindt (wat ik mij haast niet voor kan stellen), zou je de latjes zelf nog een ander kleurtje kunnen geven.

Bij Studentendrukwerk hebben ze de prijzen zo laag mogelijk gehouden, zonder daarbij in kwaliteit onder te doen voor andere drukwerkaanbieders. Ze werken met de Kodak Nexpress. Met deze pers leveren ze drukwerk van topkwaliteit.

Naast de beschreven textielposters hebben ze bij de website van Studentendrukwerk nog veel meer leuke artikelen voor in je interieur. Maar je kunt er ook terecht voor onder andere je fotoafdrukken (zelfs in retrostijl), originele cadeauartikelen en het bedrukken van kleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van T-shirts of Hoodies met een opvallende foto van de toekomstige bruid of bruidegom om te dragen tijdens een vrijgezellenparty? Of kies je liever voor een groepsfoto voor tijdens alle teambuildingsuitjes?

Neem gerust een kijkje op de website en verbaas je over het ruime aanbod.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.