Zondebokken en selfies


ZondebokkenLola heeft een populair Instagramaccount waarop ze als foodblogger actief is. Iets waar haar moeder, die haar het liefst bij haar advocatenkantoor ziet werken, het niet mee eens is. Als ze volgers begint te verliezen en zo ook haar inspiratie opraakt, besluit ze in een dronken bui een naar eigen zeggen geniaal plan. Een selfie maken met een lammetje. Niets is zo goed voor haar account als zo’n schattig dier. Om haar plan in werking te zetten klimt ze ’s nachts over het hek van de plaatselijke kinderboerderij. Echter, dat zorgt al gauw voor problemen voor Lola. Zeker aangezien alles op camerabeelden is vastgelegd.

Ze krijgt de kans om als vrijwilligster te helpen op de kinderboerderij. Lola doet er alles aan om het goed te maken en de eigenaar en zijn neef te overtuigen dat ze het niet zo slecht bedoelt. Alleen blijkt dat lastiger dan verwacht. Zeker nu de twee het haar moeilijk blijven maken. Zou ze zich ooit echt welkom voelen? En kan ze hun ongelijk over haar bewijzen?

Zondebokken en selfies is het debuut van Denise Meijer. Een debuut dat zeker geslaagd is. Het boek zit vol met leuke woordspelingen en andere grappen waarvan je elke keer een beetje vrolijker wordt. De auteur heeft echt een vermakelijke schrijfstijl, waardoor je als lezer als het ware wordt meegenomen in het verhaal. De personages zijn interessant en herkenbaar. De gedragingen van de verschillende personages in het verhaal zijn zo neergezet dat het na een tijdje lijkt alsof je ze echt kent.

Al met al is Zondebokken en selfies een heerlijk feelgood verhaal dat lekker wegleest en dat ook nog eens een vleugje romantiek bevat. Iets wat haast niet kan ontbreken bij dit genre.

Denise Meijer heeft met Zondebokken en selfies een ijzersterk debuut uit weten te brengen. Dat zorgt ervoor dat ik zeer benieuwd ben naar wat meer door haar geschreven zal worden. Dit boek krijgt van mij vijf sterren.

★★★★★
ZondebokkenTitel: Zondebokken en selfies | Auteur: Denise Meijer | Uitgeverij: Loft books | Categorie: feelgoodromans  | Verkrijgbaar als e-book en luisterboek  | 140 pagina’s | ISBN13: 9789047207856 | Verkrijgbaar sinds: 05-10-2022 | Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 05-11-2022 | Prijs luisterboek ¼6,99 en e-book €5,99 | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en Bruna.
LOFT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.