Het brievenspoor


Het brievenspoorDeze meeslepende zoektocht kan alleen zij volbrengen

Wanneer je gek bent op historische romans, zou ik zeker aan willen raden al de boeken van Tracy Rees op je leeslijst te plaatsen! De uit Wales afkomstige Tracy Rees heeft een bijzonder fijne schrijfstijl. Er zijn niet veel pagina’s nodig voordat je als lezer in het verhaal zit. Tracy Rees weet je als geen ander een verhaal in te slepen. Haar personages hebben bezieling en voordat je het goed en wel beseft, leef je dan ook met hen mee.

Eerder las ik van deze auteur al Het geheim van Silvermoor en De rozentuin. Beide pareltjes. Mijn verwachtingen voor haar nieuwste boek waren dan ook zeer hoog. Gelukkig werd ik ook dit keer weer blij verrast. Dit keer neemt ze de lezer weer mee naar het Engeland van de negentiende eeuw. Je maakt kennis met Aurelia, zij is de dochter van een rijke familie. Hoewel haar ouders arrogant en afstandelijk zijn tegen alles en iedereen, zijn ze wel gek op hun dochter. De sympathieke Aurelia heeft dan ook een warm hart en wanneer ze op het erf van hun landgoed een baby vindt, twijfelt ze geen moment. Ze neemt de pasgeborene mee naar huis. Hoewel haar moeder direct een afkeer heeft van het kind, weet Aurelia een plekje voor haar te vinden tussen het personeel en geeft ze haar de naam Amy Snow.

Terwijl beide meisjes opgroeien, worden ze de beste vriendinnen. Maar dan blijkt Aurelia ernstig ziek te zijn en komt ze uiteindelijk te overlijden. Amy Snow is ontroostbaar, maar dan krijgt ze onverwachts een brief. Het avontuur begint….

Het brievenspoor is een onstuitbare pageturner. Een verhaal dat geen moment verveelt. Een intrigerend verhaal over jezelf vinden in een wereld waarin je totaal niet op je plek lijkt. Een historische roman om bij weg te dromen. Vol vriendschap, romantiek, drama, familiegeheimen en originele wendingen.

★★★★★
Het brievenspoorTitel: Het brievenspoor | Leesfragment | Auteur: Tracy Rees | Xander Uitgevers | Categorie: historische romans | Verkrijgbaar als: paperback en e-book | 464 pagina’s | ISBN13: 9789401617871 | Verkrijgbaar sinds: 07-10-2022 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 08-11-2022 | Prijs: paperback €20,99 en e-book €9,99 | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en BrunaXander uitgevers

ruime selectie tweedehands top literatuur uit binnen en buitenland bij Boekenbalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.