Schilder de sterren


Schilder de sterrenGeef kleur aan de kosmos in 30 verschillende aquarelprojecten

In het praktische boek Schilder de sterren helpt Sosha Davis je op weg om zelf kosmische waterverfkunstwerkjes te maken. Wat haar betreft, heeft de kosmos iets spiritueels. Haar liefde voor de sterrenhemel is duidelijk terug te zien in haar prachtige werken die ze onder andere deelt via haar Instagramaccount. Dit is haar eerste boek. Ze hoopt je met haar tips en tricks te inspireren.

Het boek start met een uitgebreid hoofdstuk over een juiste voorbereiding, een deel gewijd aan alle benodigdheden, technieken en het mengen van verf.

Om de boel overzichtelijk te houden is het boek onderverdeeld in verschillende thema’s, waaronder Magische manen, Aquarelluchten en planeten. Leer samen met Sosha om art-journals te vullen met kleine kunstwerken en maak bijvoorbeeld je eigen ansichtkaarten vol sterren en kosmische boekenleggers.Schilder de sterren illustratie

Van jongs af aan hield Sosha Davis zich al bezig met kunst. Haar werd echter afgeraden om een opleiding in deze richting te gaan volgen. Uiteindelijk nam ze toch de sprong en haalde ze een Bachelor of Fine Arts aan het North Central College in de buurt van Chicago. Naast grafisch ontwerper begon ze als illustrator en ontving ze al snel haar eerste illustratie-opdrachten.

Schilder de sterren is een fijn boek voor geoefende kunstenaars om inspiratie op te doen. Beginners zullen met behulp van dit boek, dankzij de stap voor stap uitleg bij alle projecten, veel kunnen leren over aquarelleren, waardoor ze een sterke basis kunnen leggen voor hun nieuwe hobby (of wie weet zelfs hun nieuwe werk).

De vormgeving is bewonderingswaardig te noemen. Elk project is voorzien van een rijk aantal illustraties die motiveren om zelf aan de slag te gaan met waterverf. Leuk boek om cadeau te geven en nog leuker om te ontvangen.

★★★★★
Schilder de sterrenTitel: Schilder de sterren | Leesfragment | Auteur en Illustrator: Sosha Davies | Uitgeverij Mus Creatief | Categorie: Hobby & Vrijetijd | Thema: schilderen, aquarelleren | Verkrijgbaar als: paperback | pagina’s | ISBN13: 9789045327396 |  Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 09-11-2022 | Prijs: €19,99  | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en Bruna.
Mus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.