De karmadrager


De karmadragerBevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen

Leonie Linssen heeft dit boek geschreven om haar rol als karmadrager duidelijk te maken. Door haar ervaringen die teruggaan naar vorige levens heeft ze het karma van de ziel van haar familie, dat alles te maken had met seksueel geweld, geheeld. In De karmadrager beschrijft ze haar reis door de tijd heen, de dingen die ze ontdekt heeft en de verwerking daarvan. De helende kracht die hiervan uitgaat, is voor haarzelf en haar familie een bevrijding geweest, maar ook in haar coachpraktijk kan ze de verworven methodieken uitstekend toepassen.

Maria is een vrouw in de Tweede Wereldoorlog, die, nadat ze is opgepakt door de Duitsers en naar Auschwitz is afgevoerd, vastbesloten is het kamp te overleven. Ze verleidt de SS’er die haar opgepakt heeft en krijgt een relatie met hem. Ze ondergaat de wrede seksuele spelletjes en maakt heel veel mensonterend geweld mee.

Leonie komt erachter dat zij Maria was in dat leven en door herbelevingen en regressies reconstrueert ze de gebeurtenissen die zich toen afgespeeld hebben. De gegevens uit die periode zijn niet chronologisch tot haar gekomen. Na haar reis naar kamp Auschwitz toen de laatste puzzelstukjes op hun plek vielen, heeft ze dit boek geschreven om te laten zien dat familiekarma een grote rol kan spelen en dat er mogelijkheden zijn dat karma te helen. Haar praktijk is erop gericht veel meer mensen te helpen om zich te bevrijden van oud leed.

De karmadrager is een hardcover met leeslint en een luxe uitstraling. Als je eenmaal begonnen bent in het boek, laat het verhaal je niet meer los. Het leest als een spannend boek met heel veel informatie uit WO II. Informatie die een aanvulling is op wat er al bekend is, maar die nog verdergaat. De beschreven scènes maken diepe indruk en ze tonen nogmaals de verschrikkingen uit de oorlog. Op rauwe wijze vertelt de auteur wat er zich destijds heeft afgespeeld.

Achter in het boek onderbouwt ze haar doorgevingen die op diverse genoemde websites te verifiëren zijn. Wat heel prettig is, is de meegeleverde boekenlegger waarop de namen van de verschillende personen genoemd staan met hun naam en functie in WO II. Het is behulpzaam om dat als geheugensteuntje naast het verhaal te kunnen raadplegen.

De karmadrager houdt je aandacht gevangen vanaf het eerste moment dat je begint te lezen. Het is een intrigerende geschiedenis die heel veel emoties laat zien, waardoor Leonie Linssen heen is gegaan om het familiekarma duidelijk te krijgen. Een spannend boek met een diepere laag die onvoorwaardelijke liefde laat zien en hoop biedt om een trauma echt te kunnen helen.

★★★★
De karmadragerTitel: De karmadrager | Auteur: Leonie Linssen | Uitgeverij: Paris Books | Categorie: Spiritualiteit | Verkrijgbaar als hardcover | 274 pagina’s | ISBN13: 9789493280366 | Verkrijgbaar sinds: september 2022 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 21-11-202| Prijs: €35,- | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en Bruna.
Paris books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.