Puzzel met foto via Drukwerknodig


★★★★
drukwerknodigBij Drukwerknodig.nl blijven ze vernieuwen. In het al ruime aanbod aan drukwerkartikelen komen er met regelmaat nieuwe producten bij. Zo hebben ze nu naast promotieflyers en visitekaartjes voor de ondernemer ook leuke producten voor particulieren waaronder fotopuzzels.

Voor de blog mocht ik zo’n fotopuzzel bestellen. Wanneer je naar de website gaat van Drukwerknodig en je ‘puzzel’ invult als zoekwoord, kom je direct op de ‘puzzelpagina’ uit. De eerste stap is het kiezen van een formaat. Je kunt kiezen uit puzzels vanaf 120 stukjes (ideaal voor kinderen) tot maar liefst 1500 stukjes (voor de doorgewinterde puzzelaars). Ook kies je tijdens deze stap in de procedure voor een liggend of staand model. Houd hierbij rekening met de foto die je als puzzel wilt ontvangen. Past de betreffende foto beter op een liggend of staand formaat? Houd ook rekening met de moeilijkheidsgraad die je de puzzel wilt geven. Een helder blauwe lucht bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de puzzel behoorlijk pittig wordt. Misschien is het dan wijs om voor minder stukjes te gaan?

 

Op de website staat stap voor stap beschreven hoe je een puzzel met een eigen foto kunt bestellen, maar in principe wijst het zich allemaal vanzelf.

Al het drukwerk wordt in een drukkerij in Groningen verwerkt. Ze hebben al veel bedrijven als klant in hun bestand staan. En terecht, want de drukwerkmogelijkheden lijken haast oneindig. Ideaal bijvoorbeeld voor reclameproducten. Zo kun je onder andere bij hen terecht voor het bedrukken van roll-up banners (zeer praktisch voor beurzen en evenementen) en je kunt zelfs je eigen boeken (ideaal ook voor een scriptie) via hen laten drukken.

Maar het is daarnaast ook een zeer toegankelijke website voor particuliere bestellingen. Of het nu gaat om een enkele mok met fotoafdruk, gepersonaliseerde notitieblokken of een uniek fotobehang.

Drukwerknodig biedt een groot scala aan mogelijkheden als het om fotoproducten gaat. Waaronder dus de eerder genoemde puzzels. Voor de puzzel die ik bestelde, koos ik voor een exemplaar van 1000 stukjes (44 x 68 cm). Binnen enkele werkdagen had ik de puzzel in huis. De puzzel werd geleverd in een eenvoudig ogende doos. De puzzel zat, verdeeld in 3 delen, in drie plastic zakjes. Je moet de puzzel dan ook eerst uit elkaar halen als je de puzzel daadwerkelijk wilt gaan maken. Wil je de puzzel echter direct als wanddecoratie gebruiken, dan is het prettig dat de puzzel (bijna) intact geleverd wordt. De afdruk viel mij niet tegen, de kleuren ogen scherp en de foto glanst je tegemoet. Ik kan de puzzels dan ook zeker aanraden als wanddecoratie. Wil je de puzzel herhaaldelijk maken, dan zou ik wel voorzichtig te werk gaan, want de puzzelstukjes zijn redelijk kwetsbaar.

Kortom, ben je op zoek naar drukwerkmogelijkheden voor je bedrijf of als particulier, dan zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen. De website oogt kleurrijk, modern en overzichtelijk. Het kan wel even duren voordat je hebt gevonden wat je zocht, maar dat is vooral omdat hun aanbod erg groot is waardoor het moeilijk is om een definitieve keuze te maken. De prijzen zijn schappelijk, zeker gezien de goede afdrukkwaliteit die ze leveren.

Succes met bestellen!
Sandra Hutchison
★★★★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.