Ho-ho-hopeloos verliefd


Ho-ho-hopeloos verliefdKerst op Curaçao

Kato houdt al niet van Kerst en dan helpen de problemen met haar familie, dat haar vriend Gideon haar net voor de kerstdagen dumpt en dat haar opa en tevens beste maatje overlijdt, helemaal niet mee. Als Kato in de jaszak van haar opa Coos een brief vindt, die geschreven is aan een voor haar onbekende vrouw, besluit ze om een verre reis te boeken om meer van haar opa’s verleden te leren kennen en zo ook de mysterieuze vrouw te vinden, die hij, zo blijkt, nooit uit zijn hart heeft kunnen zetten.

De verre reis brengt haar naar het warme Curaçao en zal haar leven een andere wending geven. Dat ze tijdens deze feestelijke periode, waar ze toch niet zo dol op is, even weg kan vluchten van alle familieperikelen, zal haar ook goed doen. Met behulp van de vriendelijke mensen die ze ontmoet, zal deze reis alles op zijn kop zetten.

In Ho-ho-hopeloos verliefd neemt auteur Wendy de Liefde je mee naar het prachtige Curaçao. Een eiland waar ze de kerstperiode anders beleven dan de koude winterdagen waar wij als inwoners van Nederland te maken hebben. Hoewel dit boek toch echt een kerstverhaal is, betekent het hierdoor dat het geen dertien in een dozijn verhaal is. Het heeft een andere sfeer die ook weleens welkom is, maar toch dat fijne heeft wat het echt een kerstverhaal maakt. Ho-ho-hopeloos verliefd is namelijk vermakelijk en het leest prettig weg. Een boek waar je het toch wel een beetje warmer van krijgt. Wat toch wel aangenaam is, aangezien het hier in Nederland toch wel wat kouder is in deze dagen.

De auteur heeft een heerlijke schrijfstijl die ervoor zorgt dat je het boek binnen enkele momenten verslonden hebt. De personages zijn goed uitgedacht en uitgewerkt en het bevat weer genoeg drama, gezelligheid en romantiek die Ho-ho-hopeloos verliefd zeker tot een succes zal maken.

Dus wil je een uniek verhaal, maar toch een feelgoodroman met Kerst als onderwerp, dan kan ik zeggen dat je van dit boek zult genieten. Ik geef Ho-ho-hopeloos verliefd 5 sterren.

★★★★★
Ho-ho-hopeloos verliefdTitel: Ho-ho-hopeloos verliefd | Auteur: Wendy de Liefde | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: feelgoodromans | Verkrijgbaar als paperback, e-book | 220 pagina’s | ISBN13: 9789493265356 | Verkrijgbaar sinds: 28-11-2022 | Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 05-12-2022 | Prijs: €16.95, e-book €3.99 | Te beluisteren via: Storytel | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en Bruna.
dvp logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.