Fotocadeau-Organische vormen


Fotocadeau★★★★★
Kwaliteit en prijs perfect in harmonie

Maak je graag foto’s, maar heb je geen idee wat je ermee aan moet, dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen op de website van Fotocadeau. Hier vind je een zee aan inspiratie over wat er allemaal mogelijk is met je eigen foto’s.

Zo kun je hier terecht voor de voor de hand liggende fotoalbums, maar ze hebben veel meer opties te bieden. En bestellen gaat heel eenvoudig. In enkele stappen kun je jouw eigen foto’s af laten drukken op een inductiebeschermer, kussen of puzzel. En dat zijn zomaar drie willekeurige voorbeelden, er zijn nog veel meer mogelijkheden. Daarnaast blijven ze vernieuwen.

Een nieuwe trend zijn de wanddecoraties in organische vormen. Bij Fotocadeau kies je uit 8 organische vormen. Let er bij de vormkeuze vooral op dat je foto goed tot zijn recht komt in de vorm. Dat is misschien even puzzelen, maar daar krijg je dan ook wel een unieke wanddecoratie voor terug. Geloof me, het loont de moeite! (Zelf koos ik voor organische vorm 7).

Een organische vorm geeft een speels en levendig effect. Je krijgt geen strakke lijnen of scherpe hoeken rondom je afbeelding waardoor je wanddecoratie haast door je muur opgenomen lijkt te worden.
Je hebt de keuze uit drie soorten materialen:

  • Aluminium dibond
  • Forex
  • Plexiglas

Deze organische vormen zie je tegenwoordig terug in veel interieurs en niet alleen aan de wand (denk aan spiegels), maar steeds vaker zie je ook tafelbladen, vloerkleden en banken met organische vormen.

Toen ik mijn organische wanddecoratie thuis kreeg, was ik direct enthousiast. Wij hebben veel houten meubels in ons interieur en de bruine tinten van de door mij gebruikte (eigen) foto sluiten daar goed op aan. In het echt is de wanddecoratie veel mooier dan op de fot0. Bovendien krijgt het beeld, door de hoeveelheid licht die erop schijnt, steeds een andere dieptewerking, waardoor de afbeelding (het bos) haast tot leven lijkt te komen. 

Mocht je geen persoonlijke foto hebben die in aanmerking komt (of wil je gewoon liever een bekende afbeelding), dan kun je een keuze maken uit  hun ruime assortiment. Dit aanbod is verdeeld in maar liefst 15 categorieën, waaronder:

  • Steden ( aanrader bij een urban-woonstijl)
  • Black & Gold (voor een luxe uitstraling)
  • Oude meesters (voor bijvoorbeeld een klassiek interieur)

Er is zelfs een vrolijke collectie voor de kinderkamer en er zijn diverse indrukwekkende natuurcategorieën.
Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden, dan zou ik je aan willen raden hun website eens goed te bekijken. Wil je toch liever canvas? Een eigen foto op canvas ontwerp je eenvoudig bij FotoOpCanvas.
Voor de organische vormen en andere producten ga je naar Fotocadeau. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.