High Risk


Zwarte Dahlia MC 1 - High RiskVoor Dana geldt de uitdrukking liefde maakt blind als geen ander en ze heeft daar de nare gevolgen van ondervonden. Vier jaar lang heeft ze in een ongezonde relatie gezeten, totdat ze het heft in eigen hand neemt en probeert te ontsnappen uit de gevaarlijke handen van haar ex. Wat ze daar echter voor moet doen, zorgt ervoor dat niets meer is zoals het ooit was. Haar vrienden en familie was ze door deze relatie al kwijt en nu heeft ze ook nog eens een gestoorde criminele ex die haar maar niet wil laten gaan.

Gelukkig kan ze steun vinden bij haar broer en zijn motorbende De zwarte Dahlia’s, waar ze haar leven weer op de rails probeert te krijgen. Opnieuw wordt Dana verliefd, maar ze weet dat het voor iedereen beter is als ze afstand neemt. Zeker nu haar ex nog voor problemen kan zorgen. En hij zal niet stoppen voordat Dana weer bij hem terug komt.

High Risk is het eerste deel van een duologie. En o, wat is dit goed. Ik had nooit verwacht dat ik van een boek in dit genre zo zou kunnen genieten. Het begint gelijk al bij de eerste pagina. De spanning wordt vanaf het eerste moment opgebouwd en verzwakt nooit. Het is niet zomaar een verhaal dat even verteld wordt, maar er zitten bijvoorbeeld echt goed uitgedachte personages en meerdere verassende plotwendingen in die je als lezer totaal niet ziet aankomen. En die de spanning gedurende het verhaal alleen maar meer opbouwen.

Af en toe wordt het perspectief van het verhaal verteld vanuit Roan. Zo lees je ook eens zijn kant van het verhaal, maar vaak ligt de aandacht op Dana. Haar leer je tijdens het lezen dan ook het beste kennen. Dana is dan ook een sterk personage met meer karakter dan het gemiddelde personage in een ander willekeurig boek. Een personage waar we qua kracht en doorzettingsvermogen toch nog wel wat van kunnen leren.

High Risk heeft mijn interesse gewekt in een heel nieuw genre voor mij. Ik ben ook benieuwd hoe dit verhaal zich verder zal ontwikkelen. Het eerste deel krijgt in ieder geval 4 sterren van mij.

★★★★
Zwarte Dahlia MC 1 - High RiskTitel: High Risk | Serie Zwarte Dahlia | Leesfragment | Auteur: N. D. Frost | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: New Adult | Verkrijgbaar als: e-book | ISBN13: 9798215544662 | Verkrijgbaar vanaf: 23-01-23 | Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 10-01-23 | Prijs: €5,99 | Online te Bestellen via Bol.com
dvp logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.