Voordat je me kende


Voordat je me kendeAl op jonge leeftijd is Isabella het ouderlijk huis uit gevlucht en leeft ze onder armoedige toestanden op zichzelf. Zeven jaar heeft ze het vol weten te houden om voor niemand vindbaar te zijn, waaronder ook voor haar ouders. Totdat ze van een vriend van haar ouders het verontrustende nieuws te horen krijgt dat haar ouders zijn overleden, zelfs vermoord. Ondanks dat ze geen verdrietige emoties voor of andere connecties voelt met haar ouders, besluit ze toch naar de begrafenis te gaan.

Voor ze het weet, komt ze in een ware bendeoorlog terecht en leert ze de waarheid kennen die haar ouders altijd voor haar verborgen hebben weten te houden. Isabella valt in de handen van een foute man, dat niets goeds voor haar zal betekenen. Als het ware transformeert ze van een zwerver die elke minuut van de dag moeite heeft met overleven, naar een belangrijk persoon in de onderwereld.

Voordat je me kende is een verhaal dat indruk op je maakt als lezer. Vanaf het eerste woord begint de spanning en wordt het verhaal van Isabella opgebouwd. De opbouw en de achtergrond van de personages is goed neergezet door de auteur. Langzaamaan leer je ze kennen en heb je als lezer het gevoel dat er goed nagedacht is over dit boek. Doordat Voordat je me kende uit meer pagina’s bestaat dan ik in eerste instantie had verwacht, kan de auteur dit ook allemaal goed uitwerken.

Ook de verhaallijn, waaronder de bepaalde keuzes die de personages maken, zorgt ervoor dat het verhaal steeds vorderingen maakt en nooit gaat vervelen. Het boek heeft mijn aandacht gegrepen waardoor ik echt heb genoten van het lezen van Voordat je me kende. Mede door het mysterie rondom Isabella en haar familie zorgt dit voor de nodige spanning en voegt het een extra laag toe aan een al uniek en indrukwekkend verhaal.

★★★★
Voordat je me kendeTitel: Voordat je me kende | Auteur: Tamara Postma | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: new adult | Verkrijgbaar als: e-book | 400 pagina’s | ISBN13: 9798215922330 | Verkrijgbaar sinds: 01-02-2023 | Recensent: Chantal Hutchison | Datum recensie: 17-01-2023 | Prijs: € 5,99| Online te Bestellen via Bol.com

dvp logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.