Lichtwerker zielsreizen


Lichtwerker zielsreizenEen mystiek paspoort voor je ziel

Sahvanna Arienta is al meer dan 20 jaar medium. Ze doet onderzoek naar paranormale werkelijkheden en heeft al diverse boeken op haar naam staan, onder andere Lichtwerker en Lichtwerker relaties. In Lichtwerker zielsreizen biedt ze een handleiding om je geest astrale reizen te laten maken door los te komen van de aardse realiteit. Dat klinkt zweverig en onwerkelijk, maar de auteur laat zien dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Lichtwerker zielsreizen geeft een gedegen uitleg van wat het inhoudt om Lichtwerker te zijn en hoe je je kosmische missie daarin kunt ontdekken door op ‘reis’ te gaan door de verschillende universums. Om die reizen te kunnen ondernemen word je aan de hand genomen door eerst een uitleg over wat zielsreizen zijn en daarna door middel van praktische tips en oefeningen ermee aan de slag te gaan. Zo word je in staat gesteld fascinerende werelden te betreden, waarvan je het bestaan niet kon vermoeden.

Lichtwerker zielsreizen is heel toegankelijk geschreven. In een taal die voor iedereen begrijpelijk is, legt de auteur uit hoe je te werk kunt gaan. Er staan tal van voorbeelden in en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Belangrijk is het je trillingsniveau te verhogen, zodat je in staat zult zijn op een hoger niveau aansluiting te vinden. Het is een kwestie van oefenen en volhouden, maar het resultaat is dan ook verbluffend en uitermate verrijkend.

Al lezend word je meegenomen in deze wonderbaarlijke mogelijkheden die je aangereikt worden en die voor je open liggen. Het boek ontroert, maakt blij en diep van binnen ervaar je een gevoel van thuiskomen, omdat deze werelden jouw waarheid bevatten, die nu bereikbaar voor je zijn. Hoe je te werk moet gaan, wordt zo duidelijk uitgelegd, dat het te begrijpen en uit te voeren valt en nergens zweverig overkomt.

Lichtwerker zielsreizen is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zijn missie in dit leven. Dit boek helpt je op een duidelijke en praktische manier op weg om daarin stappen te zetten en steeds dichter bij jezelf te komen door de ontdekkingstocht naar de zeven dimensies aan te gaan en de zin van het leven hier op aarde te gaan begrijpen. Onmisbaar voor iedere lichtwerker!

★★★★★
Lichtwerker zielsreizenTitel: Lichtwerker zielsreizen | Auteur: Sahvanna Arienta | Uitgeverij: AnkhHermes | Categorie: Spiritualiteit | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 166 pagina’s | ISBN13: 9789020219814 | Verkrijgbaar sinds: december 2022 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 20-02-2023 | Prijs: € 22,50, e-book € 12,99 | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en BrunaAnkhHermes logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.