Fotocadeau-Naambordje


Fotocadeau★★★★★
Luxe producten voor een eerlijke prijs

Laat je niet misleiden door de naam. Zeker, bij Fotocadeau hebben ze een zeer groot assortiment fotoproducten. Ze hebben echter daarnaast nog diverse andere praktische producten, waaronder diverse straatnaamborden en naambordjes voor bij de voordeur. Het fijne van deze producten is dat je er een persoonlijke draai aan kunt geven. Uiteraard kun je ervoor kiezen om alleen het nummer van je adres op het bord te zetten of je achternaam. Maar het is ook mogelijk om alle voornamen van het gezin erbij te plaatsen.

Persoonlijk spandoek creëer je op Fotocadeau.nl
Een ander product dat zeker interessant is om even te noemen, is het zogenaamde spandoek. Een fijn product om je bedrijf op een opvallende manier mee te promoten. Maar zeker ook een aanrader voor als er wat te vieren valt. Denk daarbij aan een geboorte, bruiloft of jubileum.

De naambordjes zijn overigens ook ideaal voor bedrijven. Vooral de RVS-look en de bordjes met een leisteen-, roest- of effenlook hebben een vrij chique en professionele uitstraling. Wil je jouw naambordje echt heel persoonlijk maken, dan zijn de naambordjes met een eigen foto een uitkomst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een gezinsfoto of foto van je huisdier(en). Wat dat laatste betreft: er zijn ook naambordjes in het assortiment opgenomen met een standaard afbeelding van een kat of hond. Kies het ras van jouw huisdier en een ieder die je naambordje ziet, weet direct dat er over je huis gewaakt (met een vette knipoog) wordt wanneer je afwezig bent.

 

Het personaliseren van ieder willekeurig naambordje op de website gaat vrij gemakkelijk. Je kiest eerst een vorm en een formaat. Houd daarbij rekening met waar je het bordje wilt gaan hangen. Dan kies je bij sommige ‘soorten’ eerst een thema. Van blanco tot aan een decoratieve rand. Voor elke smaak wat wils. Daarna maak je jouw ontwerp. Houd er rekening mee dat je de door jou gekozen tekst ook kunt verplaatsen. Het mooiste effect krijg je wanneer je de tekst goed verspreidt over het naambordje. Ga niet te veel op de buitenste randen zitten. Kies daarna eventueel direct voor een ophangsysteem (zeker aan te raden). Ben je tevreden, dan kun je op bestellen klikken.

Maak bij Fotocadeau een persoonlijk naambordje voordeur.
Zelf ben ik je al voorgegaan en na lang wikken en wegen koos ik voor een naambordje in RVS-look. Het naambordje kwam keurig verpakt na enkele werkdagen met de pakketpost. Bij het bestellen van het RVS naambordje bestelden we direct het ophangsysteem (afstandhouders) mee. Het bordje heeft (mede door de afstandshouders) daadwerkelijk een luxueuze uitstraling en valt lekker op. Aanrader!

naambordje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.