Een boekje vol geluk


een boekje vol gelukRecensie Een boekje vol geluk door Hannie van Grol:
Gelukspareltje!

Petra van Dreumel komt na haar eerste succesvolle boek Van dromen naar doen nu met haar tweede boek op de markt. De buitenkant voelt meteen al heel fijn aan en de illustraties en kleuren van de cover zien er prachtig uit. Een veelbelovende start!

De binnenkant spreekt zo mogelijk nog meer aan. De gekleurde bladzijden met de illustraties in warme kleuren zorgen ervoor dat het geluksgevoel meteen geactiveerd wordt. Alleen het doorbladeren van het boekje zorgt al voor verwondering en een blij gevoel.

In het boekje maakt Petra een onderscheid in vijf verschillende soorten geluk. Ze benoemt ze allemaal en aan iedere soort besteedt ze aandacht in een apart hoofdstuk. Zelfs aan de buitenkant is te zien dat het boekje uit vijf delen bestaat. Heel creatief gedaan!

In ieder hoofdstuk beschrijft ze dat onderdeel van geluk met een korte, aansprekende uitleg. Daarna volgen er inzichten, inspirerende quotes en mogelijkheden om je eigen gedachten en ervaringen eraan toe te voegen, zodat het boekje niet alleen van Petra is, maar heel persoonlijk wordt. Een hartverwarmend juweeltje om te koesteren!

Een boekje vol geluk leest gemakkelijk weg en tegelijkertijd word je getrakteerd op schitterende getekende illustraties die zeer toepasselijk zijn bij de teksten op iedere pagina. ‘Het grote geluk begint altijd klein’ is volgens Petra de start om geluk te vinden en daarvan geeft ze duidelijke voorbeelden. Ook haar website petravandreumel.nl geeft aanvullende informatie en een verdiepende online cursus, maar nog veel meer dan dat. Alleen al een blik erop werpen laat je blij worden en geïnspireerd raken om meer uit je leven te halen.

Kortom, wat een pareltje heeft Petra weer afgeleverd. Haar missie om te helpen bij het volgen van je hart, heeft ze met Een boekje vol geluk weer een geweldige boost gegeven! Het boekje is een aanwinst voor jezelf, maar ook zeer geschikt om cadeau te geven. Want wie wil er nu niet gelukkig zijn?

Boekerij logo

★★★★★
een boekje vol gelukTitel: Een boekje vol geluk | Auteur: Petra van Dreumel | Uitgeverij Boekerij | Categorie: populaire psychologie | Verkrijgbaar als paperback | 144 pagina’s | ISBN13: 9789022585757 | Verkrijgbaar sinds: april 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 27-05-2021 | Prijs: €16,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.