Het VSCO girl invulboek


Recensie Het VSCO girl invulboek door Jolanda Kalkman:
Met challenges & DIY tips

Oke, daar gaan we! Kruis aan als het antwoord ja is:
□ Ik heb de VSCO app op mijn telefoon
□ Ik gebruik vsco filters voor mijn foto’s op Instagram
□ Ik draag Vans/birkenstocks/crocs
□ Ik heb een Fjallraven Kanken rugzak
□ I love Bodymist!
□ Ik hou van lipgloss, liefs nude
□ ik heb een schelpenarmband of Puka Shell Nicklace
□ Ik draag oversized T-shirts
□ Ik heb een grote collectie scrunchies
□ Ik hou van pastelkleuren
□ Ik drink het liefst water/thee/verse sap
□ Ik ben vegetariër/eet weinig vlees
□ ik leef milieubewust
□ Ik ga de deur niet uit zonder hydroflash fles/waterflesje
□ ik vind het leuk om vriendschapsarmbandjes te maken
□ ik draag weinig make-up
Heb je de meeste hokjes aangekruist? Dan ben jij een echte VSCO girl! En kan dit invulboek niet ontbreken!

Heb je geen idee waar bovenstaande over gaat? VSCO girls (spreek je uit als visko) zijn tienermeiden die zich afzetten tegen hedendaagse schoonheidsidealen en weinig make-up dragen. Deze meiden houden zich aan de kledingvoorschriften, veel te grote truien op veel te korte broekjes, die al deze meiden dragen. Crocs of Birkenscocks mogen hierbij niet ontbreken. Maar helaas zit er vaak wel een duur prijskaartje aan de kleding. Verder zijn de meiden zeer milieubewust bezig en doen ze er alles aan om een betere wereld te maken.
Misschien herken je de trend nu bij jou tienerdochter, of ben je zelf een VSCO girl. Wanneer dat het geval is, is dit invulboek een echte must have!

Je kan er namelijk al je creativiteit in kwijt. Zo kan je je mooiste scrunchies ontwerpen en maken, je eigen lipgloss of gezichtsmasker maken, allemaal leuke lijstje invullen (je kleding- en schoenencollectie beschrijven bijvoorbeeld), je mooiste foto’s in plakken en natuurlijk al je vriendschappen in vast leggen!

Het VSCO girl invulboek is geen traditioneel vriendschapsboekje, maar het is natuurlijk wel extra leuk om het samen met al je vriendinnen in te vullen en er dingen uit te maken. Of elkaar uitdagen voor de safe the turtles challenge. Wat dit laatste betreft, had ik graag gehad dat mijn zoon ook een beetje een VSCO-boy was geweest!

Misschien ben ik zelf stiekem ook wel een beetje VSCO. Want ik kan op zeker enkele van bovenstaande stellingen met ja beantwoorden. Al zou ik nooit mijn kleding laten beïnvloeden door iemand anders en zeker nooit voor iets duurs gaan, ik ben wel milieubewust, dring alleen thee en vergeet nooit mijn waterfles wanneer ik de deur uitga en koop graag scrunchies voor in het haar van mijn dochter. Ook zijn het de pastelkleuren van dit invulboek, wat mij aantrekt om erin te bladeren.

De vormgeving van dit invulboek is gedaan door Kelly Lakeman. Er komen veel verschillende onderwerpen in voor die belangrijk zijn voor VSCO girls. Daarnaast is er veel ruimte om het boek helemaal naar eigen smaak in te vullen, in te kleuren en er van alles in te plakken. Zo krijg je een uniek bewaarboek waar je later met veel plezier nog eens in zal kijken.
Het invulboek past helemaal bij tienermeiden van nu. Zij zullen zich niet snel vervelen met dit boek! Ik vind het voor die doelgroep echt een aanrader. Daarom waardeer ik het boek op 5 sterren.

★★★★★
Titel: Het VSCO girl invulboek | ondertitel: Met challenges en DIY tips | Inkijkexemplaar | Auteur: Kelly Lakeman| Uitgeverij Witte Leeuw | Categorie: invulboek, dagboek | Verkrijgbaar als: hardcover| 80 pagina’s met illustraties | ISBN13: 9789492901699 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2020 | Recensent: Jolanda Kalkman | Datum recensie: 21-11-2020 | Prijs: €10,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.