De Ontdekking van de Nieuwe Wereld


9789491507007_covrWat zou jij doen, als je met je handen energie en vuur kon maken en als je alles om je heen kon laten zweven?

De dertienjarige Daniël hoeft zich niet af te vragen wat hij zou doen…hij kan het! Als Daniël ziek wordt, kunnen de doktoren in het ziekenhuis niets vinden. Alle testen in het ziekenhuis wijzen hetzelfde uit…Daniël lijkt kerngezond. Maar je hoeft maar één blik op Daniël te werpen, om te zien dat dit absoluut niet het geval is. Wanneer hij de oude hippie Jack ontmoet, komt Daniël erachter dat hij grote krachten in zich heeft. Krachten, waar niet iedereen blij mee is. Het kwaad ligt op de loer en Daniël moet vluchten. Wat Daniël niet weet is dat hij één van de drie uitverkorenen is die de wereld van de ondergang kan redden!

De Ontdekking van de Nieuwe Wereld is het eerste deel van de spannende serie Het Watermantijdperk.

 

 

‘De ontdekking van de nieuwe wereld’ is het eerste deel van de spannende jeugdboekenserie ‘Het Watermantijdperk’. In dit verhaal ontdekt Daniël dat hij bijzondere krachten heeft. Daniël is een onzekere jongen die op school veel gepest wordt, wanneer hij ontdekt dat hij een wel heel speciale gave heeft groeit beetje bij beetje zijn zelfvertrouwen.

Wanneer Daniël plots heel ziek wordt begrijpen Daniël en zijn moeder niet wat er met hem aan de hand is, ook de dokters blijken hem niet te kunnen helpen. Gelukkig vangt hun nieuwsgierige buurvouw een gesprek op over een man met genezende krachten. De moeder van Daniël weet zich geen raad meer en besluit deze mysterieuze man (Jack) om hulp te vragen. Jack wist door zijn helderziendheid al van Daniëls bestaan af en verteld de jongen dat hij over heel bijzondere krachten bezit waar hij mee om moet leren gaan. Daniëls eigen energie blijkt hem ziek te maken. Jack leert hem om zijn energie op de juiste manier te gebruiken. Tot Jacks verbazing blijkt Daniël tot nog veel meer instaat dan dat zelfs hij voor mogelijk had gehouden.

De ontdekking van de nieuwe wereld is een spannend en meeslepend boek voor de jeugd. Dit eerste deel is een leuke kennismaking met Daniël die één van de uitverkorene is om in de nabije toekomst de wereld van de ondergang te redden. Vooral in de tweede helft van het boek wordt het verhaal erg boeiend, wanneer Daniël, zijn moeder en Jack moeten vluchten. De ontdekking van de nieuwe wereld leest gemakkelijk en vraagt om een vervolg. Dit eerste deel belooft dan ook veel voor het vervolg waarin je als lezer kennis zult met de tweede uitverkorene; Sophia….spannend!

Dit eerste deel is nu tijdelijk gratis te downloaden. Klik hier

Auteur: Jeroen Essers
Uitgever: jeroenessers.com
ISBN: 9789491507014
Categorie: Young> Jeugdboeken
Uitvoering: Paperback
Pagina’s: 189
Prijs: €15,90
Verschijningsdatum:
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 13-03-2015
Bestellen? Klik hier

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.