Kapot


Kapot

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.
Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een prachtig en aangrijpend verhaal om in één adem uit te lezen.

 

 

 

 

 

In Kapot ontmoet de lezer Thijs en Julia, een talentvolle broer en zus die bijzonder sterke met elkaar verboden zijn. Thijs komt altijd voor Julia op en samen zitten ze in een muziekband. Wanneer thuis de ruzies tussen hun ouders steeds heftiger worden geeft dit weleens waar de nodige inspiratie voor mooie muziekteksten, maar dat maakt de ellende erom heen niet minder zwaar. Beide ouders proberen de kinderen voor zich te winnen, is hun broer/zus relatie hier tegen opgewassen?

Carry Slee heeft lang op zich laten wachten, maar dit was meer dan de moeite waard. Met Kapot brengt Carry Slee wederom een pakkend en ontroerend verhaal uit wat vermoedelijk een groot publiek aan zal spreken. Complimenten! Het moderne verhaal richt zich in eerste instantie op kinderen vanaf 12 jaar, maar ook ver boven deze leeftijd is het boek zeker het lezen waard.

Kapot: een krachtig boek – geheel passend in deze tijd en voor vele waarschijnlijk deels herkenbaar- over vriendschap, familiebanden, liefde en muziek. Die bovendien kinderen waar van de ouders in een scheiding zitten een steuntje in de rug kan geven. Wachten is nu op een verfilming. Aanrader!

Titel: Kapot
Auteur: Carry Slee
Uitgever: Overamstel
ISBN13: 9789048826575
Categorie: Young
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Uitvoering: hardcover
Thema:Scheiding
Prijs: €14,99
Pagina’s: 272
Verschijningsdatum: 09-09-2015
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 09-09-2015

Meer informatie over het boek of direct reserveren? Klik hier
Ook verkrijgbaar als E-book

 

Follow my blog with Bloglovin