Day Dreamer en Night Thinker


Deze Young Adult duologie is het debuut van Luna Van Roosen, Sint-Amands, ze werd op kerstavond 1999 geboren met een pen in de hand. Ze omschrijft zichzelf als een Day Dreamer and a Night Thinker. Met andere woorden: haar brein staat nooit stil en is altijd bezig met het bedenken van nieuwe verhalen.

Day Dreamer
Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins die verliefd wordt op een draak van een stiefzus. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat geen enkele pen ter wereld in staat is om het te herschrijven.”
Lora’s aankomst stond niet in de sterren geschreven. Maar toch staat ze op een nacht aan de kasteelpoort met haar hond Henry die haar daarheen heeft geleid.
Het kasteel herbergt een geheim dat iedereen in zijn grip houdt. Zal haar komst alles doen veranderen? Lees hier meer over dit boek.

 

Night Thinker
Lora’s aankomst in het kasteel stond niet in de sterren geschreven. Toch ontrafelt ze onder de sterrenhemel beetje bij beetje Bobby’s familiegeheimen.
Elke nacht werpt de maan nieuw licht op Bobby’s verhaal. Lora wil zijn waarheid ontdekken, maar bij elke ontdekking komt ook haar eigen veiligheid verder in het gedrang.
Is zij in staat om eindelijk rozen te doen bloeien? Of zal ze nooit ontdekken welke rol voor haar is weggelegd in dit sprookje? Lees hier meer over dit boek.