Harbinger 3 – Grace and Glory


GraceEen succesvol bondgenootschap of een bijkomend gevaar?

Het verliezen van de strijd was zwaar, maar dat ze daarbij ook haar beschermer en geliefde verloor, is ondraaglijk. Trinity heeft er alles voor over om Zayne weer in haar leven te hebben.

Zij heeft hem nodig om naast haar te strijden, maar Trinity weet dat ze ook dan niet sterk genoeg zullen zijn om de voorbode te verslaan. Ze moeten een machtige en gevaarlijke bondgenoot aan hun kant zien te krijgen.

“Kort na het meest gênante gesprek uit de geschiedenis van de mensheid kwam Cayman me ophalen. Ik wilde beslist niet denken aan wat er allemaal kon gebeuren. Er waren te veel onzekere factoren en we hadden geen enkele garantie.” -Jennifer L. Armentrout

Kunnen ze de voorbode stoppen met de hulp van Lucifer of zal hij zijn eigen plan trekken en is de Apocalyps onontkoombaar?

Grace and Glory van Jennifer L. Armentrout is het derde en laatste deel van de uiterst meeslepende Harbinger serie.

Het verhaal van Jennifer L. Armentrout staat bol van met humor doorspekte passie en spanning. Dit maakt de personages aantrekkelijk op een manier die ervoor zorgt dat je ze wilt volgen. De gevatte sarcastische opmerkingen van Trinity, die sowieso een behoorlijke flapuit is, zijn erg grappig en goed geplaatst. Dat sarcasme maakt het verhaal niet minder spannend, maar geeft het juist nog meer pit.

Naast alle fantasy, liefdes en spannende elementen in Grace en Glory besteedt de auteur ook aandacht aan de realiteit van de belemmerende oogziekte retinitis pigmentosa. Door de ogen van het personage van Trinity wordt duidelijk gemaakt wat deze aandoening inhoudt en welk effect dat op een leven kan hebben. De manier waarop dit is gedaan, voegt echt iets moois en kwetsbaars toe aan deze boeken en hun hoofdpersoon.

De Harbinger serie draait dus niet alleen om de dreiging van, en de strijd met, de voorbode. Het draait ook om de uitdagingen in het leven van de karakters en om een meer dan intense liefdesrelatie. Jennifer L. Armentrout weet hoe ze verschillende verhaallijnen moet combineren tot een verhaal waar je als lezer met alle plezier in wilt verdwijnen. Grace and Glory is het heerlijke slot van een al even heerlijke serie en krijgt 5 sterren van mij.

Zomer en Keuning logo

★★★★★
GraceTitel: Grace and Glory | Serie: Harbinger – deel 3 | Auteur: Jennifer L. Armentrout | Uitgeverij: Zomer & Keuning  | Categorie: Young Adult | Verkrijgbaar als paperback, luisterboek en e-book | 480 pagina’s | ISBN13: 9789020543872 | Verkrijgbaar sinds: november 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 27-03-2022 | Prijs: €22,50, luisterboek €14,99 en e-book €9,99 | Bestellen

Young Adult boeken snel en voordelig thuisbezorgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.