Brave-Wicked 3


BraveIs alles waar ze voor vochten gebaseerd op leugens?

Ivy is ontsnapt uit een nachtmerrie, maar geestelijk voelt ze zich absoluut nog niet vrij. Ze kan de gebeurtenissen maar moeilijk verwerken en kan daardoor lastig haar draai vinden. Ivy heeft tijd nodig en dat is precies wat ze niet heeft.

Zolang de prins in haar wereld rondloopt, is hij een gevaar voor Ivy en degenen om wie ze geeft. Ondanks dat ze iedereen van zich afduwt, weet ze dat ze de prins niet alleen kan verslaan. Ze heeft hulp nodig, maar wie kan ze nog vertrouwen?

“Ik kon er met hem over praten. Ik kon met iemand praten, en tegen diegene – tegen Ren – zeggen dat ik me niet mezelf voelde. Dat ik op de een of andere manier was kwijtgeraakt wie Ivy Morgan was.” Jennifer L. Armentrout

Durft Ivy zich weer open te stellen voor Ren? Durft ze weer te vertrouwen? Kan ze de ‘nieuwe’ Ivy omarmen voordat de strijd tegen de prins zijn hoogtepunt bereikt?

In Brave van Jennifer L. Armentrout lees je de ontknoping van de zinderende Wicked trilogie.

Net als in Wicked en Torn is Brave een spannend fantasy avontuur vol liefde, erotiek, actie en verraad. In het begin van dit derde deel is echter vooral een grote rol weggelegd voor verdriet, zielenpijn en verwerking. Jennifer L. Armentrout heeft het proces dat Ivy en Ren doormaken, pijnlijk en hartverscheurend vastgelegd.

De auteur heeft deze gevoelens zo rauw beschreven dat ze echt binnenkomen. Alhoewel dit heel logisch en mooi in het verhaal past, werd het door die rauwheid op een gegeven moment wel wat lastiger om in dat interne gevecht van de personages te blijven. Maar Jennifer L. Armentrout weet hoe ze dit op tijd weer in evenwicht kan brengen met de andere componenten van het verhaal.

Jennifer L. Armentrout tovert ook in dit deel weer een paar onverwachte wendingen uit de hoge hoed, waarmee ze mij echt weer wist te verrassen. Net als je denkt dat de situatie op een bepaalde manier kan worden opgelost, komt er weer iets nieuws aan het licht. Hierdoor blijft deze trilogie spannend tot het einde.

Brave is de aangrijpende en meeslepende afsluiter van de Wicked fantasy trilogie, geschreven door een auteur die mij elke keer weer omverblaast. Dit slotdeel krijgt ook 5 sterren van mij.

Lees ook de eerder verschenen delen: Wicked 1Torn (Wicked 2) 


Zomer en Keuning logo

★★★★★
BraveTitel: Brave | Serie: Wicked – deel 3 | Auteur: Jennifer L. Armentrout | Uitgeverij: Zomer & Keuning  | Categorie: fantasy | Verkrijgbaar als: e-book | 296 pagina’s | ISBN13: 9789020541137 | Verkrijgbaar sinds: juli 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 16-11-2021 | Prijs: e-book €9,99, luisterboek €14,99 | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en Bruna
Zomer en Keuning logo

mooie selectie tweedehands young adult boeken vind je bij Boekenbalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.